Şampuan ve Saç Kremleri saç şampuanı+krem?

jared

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
311
0
96
Nevşehir
arkadaşlar 2si bir arada şampuanları kullanmak saça zarar verip dökme sorunu yaşatır mı?
mesela pantene'in krem+şampuan ları var.sizce saf şampuan mı kullanmalıyım? yoksa saçıma bu 2si bir arada'lar ın yararı dokunur mu? çünkü saçımın dökülme sorunu var
senağlama

2si bir arada şampuanların saça zararlı olduğunu,kremin sadece saç uçlarına uygulanması gerektiği söylenir ama artık çoğu şampuan 2si bir arada. dökülmenin 2si bir arada şampuanlardan kaynaklandığını düşünüyorsanız saf şampuan kullanmayı deneyin.dökülme devam ederse dermatoloğa danışın.dökülmenin bir çok sebebi olabiliyor çünkü.

Yurtdisinda yasamama ragmen denemedigim dogal urun kalmadi ,yeni getirttigim Organicum sac kremini cok sevdim, mutlaka deneyin,super

ben saç kremi ile şampuanın birlikte olduğu ürünleri tavsiye dilmediğini duymuştum saç döküyor diye bende şampuanın vede kremin ayrı ayrı markadır ve ayrı ayrı kullanılır daçlarım gayet sağlıklı parlak maşallah öyle marka takıntımda yok

benim saclarımı dokuyor ayrı kullanmak istiyorum gene aynı sorun dokuyor ama hangisi iyi derseniz bu boya kutuların icinden cıkan sac kremleri muhtesem oluyor ama aynısından bulamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…