Şampuan ve Saç Kremleri Saç sampuan

beyzabyrm43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
3
0
26
Glissin yeni serisi yağlı saçlar için sampuanını ve kremini kullanan var mı ?Memnun kalan var mı ?

Eklentiler

• 70_gliss-yagl-1057_1.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 1.369
Bence kendisi bir çare olamaz bizim gibi yağlı saçları olanlara.
Ben en son yves rocher in ısırgan otlu olanını kullandım. Biraz da olsa işe yaradı.
Bir de loreal in kuaförde satılan bir şampuanı var onu önerdiler. Yağlı saçlara iyi geliyomuş.

babam aktardan ısırgan otlu bi samouab alıyordu o baya ise yaramisti. bitkisel dogal yuzde yuz

benim de çok çabuk yağlanıyor saçlarım. tresan marka bir şampuan var o nu kullanıyorum. ısırgan otu olanı

Benim saclarim hem yagli hem cansiz. Yani duzlestiriciden yandi canliligini kaybetti simdi dalan dolive zeytinyagli sampuanini kullaniyorum.Saclarimi kuruttu ve kepek yapti saclarimi glissin keratinli sampuani varmis sizce iyi gelir mi saclarima veya baska bi oneriniz var mi ? :)

Yağlı saçlar için ersağın kremsiz şampuanını şiddetle öneriyorum. Eşimin saçını hergün yıkamak zorunda kalıyordu şimdi 3-4 günde bir yıkasa yeterli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…