• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç saç Ve yine saç ? (Yardım lütfen )

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.485
208
Arkadaşlar ben 2 ay önce loreal buzul kahve ile saçımı boyadım. Kutuda gösterdiği sonucu aldım ama hafif bir kızıllık verdi saçıma bu yüzden saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum. (Tekrar saç rengimden sıkıldım desem daha doğru olur:bicak:)Küllü kumral rengine boyamayı istiyorum. Loreal 7.1 majirel i öven olmuş baya. Saçıma açıcı uygulamalı mıyım? Direk üzerine uygulasam nasıl bir sonuç elde ederim ? Kızıllık gider mi ? Çok açık bir sonuç vermesini beklemiyorum ama koyu da olmasın. Deneyim ve önerilerinizi yAzarsanız çok sevinirim:halay:

Turuncu giderici boya varmış ondan ekleyebilirsiniz ya da karışıma biraz gümüş boya katabilirsiniz
Bu nerdeyse hepimizin sorunu

Turuncu giderici boya varmış ondan ekleyebilirsiniz ya da karışıma biraz gümüş boya katabilirsiniz
Bu nerdeyse hepimizin sorunu
Kızıllık için bu dedikleriniz olabilir peki sizce şuan kullandığım buzul kahve üzerine küllü kumral nasıl olur?

Kizilligini ne kadar kirar bilmiyorum ama kahve yapmissin koyu renk uzerine renk acici olmadan kumral tutmaz tabii ki

Son düzenleme:
Açıcı riskli bir işlem ben şahsen cesaret edemedim kendi saçıma yoğun açıcılı boyalardan boyuyorum yukarda bir konu açmıştım açıcı ile ilgili de çok konuşuldu bir göz at belki kendine yarayan bir şeyler De bulursun

Merhaba arkadaşlar ,

Benim saçlarım röfleli baya da yıpratmışlardı , beğenmemiştim . 5 Aydır saçımı boyamıyorum ve artık ombre gibi duruyor saçım , bunun üstüne cila yapsam nolur?

Back