Saç Rengi ve Saç Boyama Saç resmi-rengin ismi-kuaförün ismi-maliyet

rabismaymit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
69
0
36
Ankara
Kızlarrr hepimiz bir katalog oluşturalım herkes saç resmini koyup boyaların hangi renkler olduğunu ve hangi kuaförde ne kadara yaptırdığını yazsınnn..saçımı boyatmak istiyorum ama çok kararsızımmm nerede iyi kuaför var bilmiyorumm yardımm pleasee:)

Benim saç rengim aynen bu. Çok beyaz tenliyim, gözlerim yeşil. O yüzden yakıştırdılar bana. Rengin adı palette koyu kakao. Kuaföre gitme gereği duymadım çünkü koyu renklerde evde boyamada hata payı oldukça düşüktür, kendim boyama konusunda da oldukça tecrübeliyim.. O yüzden toplam maliyet 2 kutu boya= 13 TL =)

Son düzenleme:
bende kuaforde saçımı karamele boyattım esmerımde herkes yakıstırıo
25tl tuttu ankarada yaptırdım :)

evde açıp boyuyorum. bir 2 kutu kullanıyorum 9 TL. rengimde açık karamel ve badem kahvesi karısımı. :))
bu açtığım hali
buda boyadığım

inanmıyorum size ya yıllardır kuaföre gidiyorum onca para veriyorum 13 tl diyosunuz şok oldum tebrik ederim valla mükemmel de olmuş anlatsan tarif etsen bu şekilde yapamazlar açıcı özel satılıyo sanırım o zarar veriyo mu peki? gerçi kuaförün verdiği kadar vermiyodur dimi

bana mı yazdın canım bunu? açıcı normal bildiğin palettenin yoğun renk açıcısı. ondan başkası işe yaramıyor bence. hem yıpranmıyor aksine bakım yapıyor. ben hayatımda hiç kuaföre gitmedim. ciddiyim kendi saçımı kendim keserim kattır kahkuldür kaştır bıyıktır vs. çok da hayran kalırlar. hem kuföre paramı vermiyorum hemde kendim nasıl istiyorsam tutturuyorum. özel bi yetenek değil aslında. kuaförleri çok gereksiz bulduğum için yapa yapa öğrendim

sizin şaçınızz rengii çok hoş olmuşş ben çok begendimm dogaall durmuşşş alında röflemi varrrr peki bide flaşlımı çektiniz soldaki resmi

sağol canım. aslında bu renk ortama, ışığa göre çok değişiyor. bazen sarı yansımalı olurken bazen de bakır, karamel yansımalı oluyor. ya makinanın flashı otomatiğe ayarlıydı yani ne desem yalan olur ama senin için flashsız gün ışığında ve kapalı ortamda çektim bunları saçımın tarihçesine gelince ilk önce koyu kestaneye boyamıştım. 3 sene bu rengi kullanınca her kadın gibi ben de sıkıldım:) kuaförde açtırdım ve tarçın bakıra boyattım. diğer ay yine kuaförde boyatmıştım ama tierranın 3 rengini karıştırdığı için o bile ne renk olduğunu bilmiyodur :) ama kızıl yansımalı bi sarıydı. 2 ay sonra bu renge kendim boyadım. ben çok memnunum. ha bu arada kendi saç rengim koyu küllü kumral. diplerden 2cm kendi saçım çıktığı halde hiç renk farkı olmadı senin saç rengin ne?

Eklentiler

• $100_1913.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 596
  • $100_1914.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 1.243
  • $100_1915.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 2.451
  • $100_1917.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 578
  • $100_1919.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 350
bence çok güzel bi konu olmuş.hayırlı olsun.keşke herkes saç rengini buraya koysa ve bu konu sabitlense ne güzel olur.bende boyamak istiyorum fikir olur

tanita3484 yolda görsem senin kendi saçını sarı zannederm ne kadar doğal olmuş maşallah siyah renge de böyle tutar mı acaba bu karışım açarsam tutar sanırım ama..açıcılara baktım ama cesit cesit hangi numara alcagınızı nasıl biliyosunuzz:44:

Teşekkürler canım siyah saçı bu kadar açar mı bilmem ama yine de sen bi kuaföre danış istersen. ben saçımı evde hiç açmadım. zaten açma işlemini 1 kere yaptırdım. onu da kuaförde organik açıcılarla yaptırdım. ona rağmen yıprandı ve saçımı eski haline döndürmek için baya bi bakım yapıyorum. ama dediğim gibi saçlarım koyu kumral olmasına ve 2cm çıkmasına rağmen diplerde hiç renk farkı olmadı. yani koyu kumralı açtığı test edip onaylandı umarım istediğin rengi elde edersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…