- Konu Sahibi rabismaymit
-
inanmıyorum size ya yıllardır kuaföre gidiyorum onca para veriyorum 13 tl diyosunuz şok oldum tebrik ederim valla mükemmel de olmuş anlatsan tarif etsen bu şekilde yapamazlaraçıcı özel satılıyo sanırım o zarar veriyo mu peki? gerçi kuaförün verdiği kadar vermiyodur dimi
palette altın parıltılı toffee ve altın karamel karışımı. 1 kutu alana 2. 2TL idi. yani bana 14-15TL ye maloldu
sizin şaçınızz rengii çok hoş olmuşş ben çok begendimm dogaall durmuşşş alında röflemi varrrr peki bide flaşlımı çektiniz soldaki resmi
bende kuaforde saçımı karamele boyattım esmerımde herkes yakıstırıo
25tl tuttu ankarada yaptırdım :)
evet tatlım sana da dedim diğer kendisi boyayanlara da sevdigim kuaförler ya kapanıyo ya taşınıyo ortada kalıveriyo insan en iisi kendin boyamak sanırımevde açıp boyuyorum. bir 2 kutu kullanıyorum 9 TL. rengimde açık karamel ve badem kahvesi karısımı. :))
bu açtığım hali Eki Görüntüle 236292
buda boyadığım Eki Görüntüle 236293
tanita3484 yolda görsem senin kendi saçını sarı zannederm ne kadar doğal olmuş maşallahsiyah renge de böyle tutar mı acaba bu karışım açarsam tutar sanırım ama..açıcılara baktım ama cesit cesit hangi numara alcagınızı nasıl biliyosunuzz:44:
bende kuaforde saçımı karamele boyattım esmerımde herkes yakıstırıo
25tl tuttu ankarada yaptırdım :)
ank.da hangi kuaför cnm ve nerde ? Hangi semtte ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?