• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç renklerim ve yardım kızlar:))resimli

ocean35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
41
0
86
İzmir
$100_1721.JPG bu şimdiki saç rengim akmış bakır saçın üzerine palette deluxe 7.0 kumral
$26758_383262445982_622810982_4325117_5695866_n.jpg bu doğal saç rengim ahh ahh ne güzelmiş aslında şimdi anladım kıymetini:)
$Fotoğraf-0999.jpg bu doğal saç rengim üstüne ilk kez boyadığım koleston çikolata kahve ne kadar koyu tutmuştu ama akınca çok güzel bir renk oluyor
$Fotoğraf-1367.jpg bu çikolata kahvenin üzerine kuaförde boyattığım koyu bakır renk...

şimdi arkadaşlar bu koyu bakır saç rengini yaklaşık 6ay üzerine boyamadım haliyle turuncumsu sarıya dönük bir bakır oldu tabi diplerden kendi rengim geldi 10cm kadar...sonra bunun üzerine işte palette kumralı boyadım aslında bu yanlardan sarkan saçlarımdaki rengi çok sevdim ama saçımın her yeri öyle olmadı bazı yerler bakırımsı hala dipler de de hafif turunculuk var...ben bu yanlardan sarkan saçın bütün saçımda aynı tutması için ne yapabilirim yine palette kumral mı noyayayaım çok koyu olmasından korkuyorum yoksa doğal saç rengim tam olarak ne ona nasıl dönebilirim bal köpüğü olur mu? ya da bana hangi renkler yakışır bu arada gözlerim ela rengi......çok uzun anlattım kusura bakmayın artıkk...yorumlar için şimdiden teşekkürler.:10::16:

canım bir kat daha boyasan olur gibime geliyor yani aynı rengi bu arada saç rengini hiç değiştirmeseydin keşke

2. resimdeki saç rengin harika galiba kendi saç rengin.Keşke hiç boyatmasaydın bence kendi saç rengine dönmelisin :34:

Canım benimde saçım koyu kumraldı öncesinde orialle açılıp boyanmıştı akınca turuncumsu karamel gibi bir renge dönüştü yani senin doğal saç rengine benziyor hemen hemen.Bende palette 7.0 kumrala boyamayı düşünüyorum acaba sonuç seninki gibimi olur?Bakırlıklar gidermi?

Canım dediğin gibi ilk resimdeki o yanlardan sarkan kumral renk tenine çok güzel gitmiş.Ne yap ne et o rengi elde etmeye bak.Bence başka renkleri hiç düşünme bile.

Canım benimde saçım koyu kumraldı öncesinde orialle açılıp boyanmıştı akınca turuncumsu karamel gibi bir renge dönüştü yani senin doğal saç rengine benziyor hemen hemen.Bende palette 7.0 kumrala boyamayı düşünüyorum acaba sonuç seninki gibimi olur?Bakırlıklar gidermi?

canım benim saçımda da güneşte hala bakır yansımalar var yani bazı yerler güzel tuttu ama bazı yerler de hala bakırımsı parlıyor güneşte özellikle...
bende bakır yansımalardan kurtulmak için bir dahaki boyamamda küllü kumral ve kumralı karıştırıp boyamayı düşünüyorum ama tamda karar vermedim daha...ama forumdakilerde bir daha kumral boyarsan kapanır diyolar bilemiyorum açıkcası:30:

bence küllü kahve dene ..bida da elleme.....ama söliyim ellemeden duramasın....:D kendimden biliorum:D:D bnmde denemedim renk kalmadı patlıcan morundan tut siyaha kadar kızıl bakır röfle...bi sürüü:D:D:D saolsun saçım dayanıklı çıktı :D:D kırılmadı hiç bana.son olarak platin yapcam:27: (teK denemediğim renk) :D biraz öle takılıp bi da ellemiycem....umarım......:66:

arkadaşlar ben saçımı kızıla boyamıştım aktı şimdide kumrala boyamak istiyorum mama kızılın üzerine tutarmı farklı bi renkmi çıkar açıcı kullanmalımıyım yardımcı olursanız sevinirim

valla kayrah canım ben en alttaki koyu bakır kızılımsı renk var ya o baya akıp sarı bakır bir renk olmuştu onun üzerine kumral boyayınca ilk resimdeki gibi oldu ama gördüğün gibi çok açık bir renk de değil kumral...o yüzden kızılın üstüne tam tutacağını sanmıyorum açıkcası koyu olur sanırım sen beyaz sabunla falan yıka iyice aksın kızıl sonra kumral boya ama yinede kızıl yansımalar olur yani..

bence az açtir....ama fazla dgl.kuaförüne söle....ben siyahtan küllü kumrala dönmeme rağmen turunculuk kaldı. ki 2 kere açtırdım

Back