• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini söyleyebilecek olan var mI???

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
498
Kızlar bu hangi renk hangi ton acaba??? Çok hoşuma gitti :16:
$bal-köpüğü-saç-rengi-7-200x300 (1).jpg

bal köpüğü diyor ama biraz daha farklı gibi geldi bana :26:

tek renk değil balyaj yada röfle var bıkaç ton açığı çok aralıklı atılmış benımde saçım röfleydi üzerini kumral boyadım bu renk oldu şimdi

tek renk değil balyaj yada röfle var bıkaç ton açığı çok aralıklı atılmış benımde saçım röfleydi üzerini kumral boyadım bu renk oldu şimdi

Saç rengin çok tatlı olmalı o zaman şimdi güle güle kullan :1:

Saç rengin çok tatlı olmalı o zaman şimdi güle güle kullan :1:

röflemı beğenmedım uzerıne bıkaçkere boyadım kapansın dıye kapatamadım bu şekilde kaldı ben pek beğenmıyorum yıne boyamayı düşünüyorum

ama fotograftakı çok hoş duruyor tabı ışıkla yansımalarla falan hoş ve doğl durmuş

Lizziecim bu renk çok güzel ama nankör bir renk bu..sürekli değişiyor çünkü..altın karamel sanırım..yaz mevsimi için muhteşem ama sonrası için pek kullanışlı değil..Güneşli havalarda sarı gibi bulutlu havalarda turuncumsu bir renk oluyor..

Merhabalar;

Resimdeki saç regi 8.3 ün üstüne atılmış sarı balyajlar var. Evde kesinlikle tutmaz hele ki saçlarını 8 den daha koyu bir ton ise. Gerçekten istiyorsanız kuaföre gidin :)

Back