• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini evde açmak

buket2117

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
42
0
36
Muğla
Merhaba arkdaşlar. Saçım koyu kahve önceden siyaha boyattım ve baya aktı beyaz sabunu denedim uçları açıldı saçımı koyu bakır veya fındık kabuğu rengine boyatmak istyrm;
Fakat rengini biraz daha açmam gerekiyor açıcı alıp evde rengini açsam ki çok bekletmemeyi düşünüyorum biraz açsa yater açık kahve olursa eğer boyatmam bile.Ama biraz korku var işte :/ kendim denesem sonuçları kötü olur diye endişeliyim sizce evde boyasam istediğim rengi elde edebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederm

eğeR bakır=karameL reNGİ gibi bişeYE boyıcaksan palette daha az yipratiyor alıp kullanabilirsiN saç reng'n koyu oluşundAN turuncuya açıcaktir. saçların çok incE telli ve yıpranık dEğilse saçındA 45 dK bekleTmeNi tavsiye ederim

Palette bakır=karameL rengine boyarsam saçlarımı açmama gerek yokmu ? renk tutar mı

direk o renklere boyarsan saçında sadece turuncu yansımalar olucaktır koyu turuncu gibi bişey olur çünkü saç rengin koyu.
önce palette yada koleston yoğun açıcıyla kutuda anlattıgı gibi açarsın, üstüne karamel gibi bişey boyarsın güzel olur
eğer açıcı kullanmaya karar verirsen saçının boy ve uçlarına sür yarım saat beklet sonra diplerine de sür 15dk daha beklet sonra yıka. dipler çabuk açıldıgı için önce diplere sürersen üst taraf koyu sarı altlar koyu turuncu kalırsın. saçını yıkamadan 15dk önce diplere sürmen gerekli

direk o renklere boyarsan saçında sadece turuncu yansımalar olucaktır koyu turuncu gibi bişey olur çünkü saç rengin koyu.
önce palette yada koleston yoğun açıcıyla kutuda anlattıgı gibi açarsın, üstüne karamel gibi bişey boyarsın güzel olur
eğer açıcı kullanmaya karar verirsen saçının boy ve uçlarına sür yarım saat beklet sonra diplerine de sür 15dk daha beklet sonra yıka. dipler çabuk açıldıgı için önce diplere sürersen üst taraf koyu sarı altlar koyu turuncu kalırsın. saçını yıkamadan 15dk önce diplere sürmen gerekli

Çok teşekkür ederim

Back