Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengini Doğal Yolla Açmak İçin!

çok fazLa güneş var ama rüzgarda var şuan bişey yaptıııııım mafoldumben
boya aLdım koyu sarı dore rengii uff umarım güzeL oLur.
saçımı boyucam ve sonra anneme söLicem.

çok fazLa güneş var ama rüzgarda var şuan bişey yaptıııııım mafoldumben
boya aLdım koyu sarı dore rengii uff umarım güzeL oLur.
saçımı boyucam ve sonra anneme söLicem.

cnm dore yerine küllü alsaydın keşke, çok daha tatlı ve doğal olurdu. dore güneşte kızıl yansımalar yapar ve biraz yapay olur.

keşkee daha önceden biLseydim bunu
yaa güzeL duruoduu renk katalogunda ondan aLdım umarım güzeL oLur.

saçımıııı boyadıııım
az önce boyadıım vee gayet güzeL oLdu yani ben beğendim açık kahverengi gby oLduu ama önLeri daha açık oLduu sankii annemi aradım dediim oksijen sürdm faLan dedim bi bağırdıı yanımdaki herkes duyduu senağlama
umarım fazLa bağırmaz görüncee.

güle güle kullan cnm yeni saçlarını:)
annen artık istediini desin, yapcak bişi yok boşver ya ben 24 yaşına geldim, üstüne bi de evlendim, annem hala karışıo boyama saçını die:1shok: ne dertleri varsa açık renkle, sanki seda sayan sarısı yapcaz:dilcikar:ama ben zaten kıyamıorum saçıma boya sürmeye, ondan doğal yolları deniorum. bi de kaşlarım koyu kaçar ööle boya sarısına. bu arada güneş çıksın ıhlamur denicem ben de, bakalım olcak mı:1rolleyes:

annenin geliceği saatte uykuya dalabilirsin, ben küçükken yaramazlık yapınca ööle yapardım, ama numara diil gerçekten uyuyodum:roflol:

Yok uyumadım gayet rahat tavırLarLa konuştum dedim çocuk değiLm yaşım 19 dediim sustuu
ama karar verdim 1,2 ay sonra kuaföre açtırıcam saçLarımı doğaL yoLLarı denemek uzun iş,uzun zmn aLıo o kadar bekLeyemedim ben.
sen bekLeyebiLeceksn ne güzeL

:) çılgın kız. aferin valla, bi ben diyemedim ööle bi şey şimdiye kadar. ama yapcağımdan da geri kalmadım, saçımı renkten renge soktum gene kınaydı, papatyaydı, peroksitti derken. ben bekleyebiliorum, saçım iyi tepki verio çünkü, ama kışı düşünüorum şimdi. güneş yokken açamıcam, yarısı başka yarısı başka saçla da dolaşamam, mecbur dipleri boyicam çıktıkça.

hava bi acayip 3 gündür. bi güneş açsa papatyalı karışımdan tut ıhlamura kadar her şeyi yapcam da kızgın güneş görmek zor bu aralar

ben bunu lisedeyken saçlarımı boyatamadıgım zamanlarda yapardım acık kumral oldugum için sapsarı olurdu
birde spreyler var acıcı onlarda baya açıyor

ben bunu lisedeyken saçlarımı boyatamadıgım zamanlarda yapardım acık kumral oldugum için sapsarı olurdu
birde spreyler var acıcı onlarda baya açıyor

evet cnm, ben de lise çağlarımdan beri papatya yapardım hep. saçıma boya sürmeye kıyamıorum, bi de ya istediğim renk olmazsa diye korkuyorum. ama bu yöntem naturel, ve renk konusunda risk yok. saça renk vermiyor çünkü, saçın kendi tonunu açıyor. ve bu karışımın papatyadan farkı saçı beslemesi. lavanta(hatta saç dökülmesine karşı lavanta kürü var mesela), biberiye(saç köklerini besleyerek uzamayı hızlandırır) ve ısırgan(saçları güçlendirir ve parlatır, yeni saçlar çıkarır) saçın güneş ışığına maruz kalmaktan ötürü aldığı hasarı ortadan kaldırarak saça bakım yapıyor. fotodan da anlayabileceğin gibi tatilimi yapmış olmama rağmen saçımda deniz ve güneşin bıraktığı hiç bir hasar yok.

açıcı spreyleri ben doğal yöntemlerden sayamıyorum maalesef. haftasonu bir aktar arkadaşıma doğal diye satmaya çalıştı açıcı solüsyonu. ama ben içeriğine baktım hemen. tahmin ettiğim gibi peroksit içeriyordu, ki oksidasyon saça amonyaktan daha fazla zarar verir, yani kısa yoldan alıp boyamak daha sağlıklı olur bence.

saçlarıma yapmadıgım kalmadı

uzun süre kızıla takmıştım baya bi kullandım sonra sarı istedim evde olmuyomuş bunu kötü bi tecrübeden sonra ögrendim :roflol:
üstüne çikolata kahve boyattım uzun sürede onu kullandım sonra bidaha küllü sarıya boyayim dedim olmadı üstler açıldı alt taraf koyu ve saçlarım kazık gibi oldu kaldı uyraşmak istemedim başörtü kullandıgım içinde tekrar yıpratmak istemedim nerdeyse 5-6 aydır bişey yapmıyorum şu an 3 renk geziyorum uzatmak istiyorum ama çok geç uzuyor kestirmeye kıyamıyorum
koyu renk olsun istemiyorum ama sarıdanda tiksindim yapay sarışın kaynıyo heryer bunu bi denesem neolur kii acaba

bu yöntem boyalı saçta tutmaz canım, bi de saçının kendi rengi kumraldan daha koyu olmamalı.

amonyak içermeyen boyalar var piyasada, onları bir araştır istersen. ama saçındaki koyu rengi önce açıcıyla akıtıp üstüne açık bir renk boyayabilirsin. saçını da toparlamak için bakım yap mutlaka, yağ maskeleri yapabilirsin mesela. ve uzamasını hızlandırmak için de yöntemler var, bir bak bence o konuya da: Saç Uzatma Yöntemleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

sevgilera.s.

saç rengi açıcı spreyler var onu dene ve lorealın doğal saçlar için açıcısı var boyasız saçlar için o da çok doğal açıyo

işte onları doğal yöntemlerden sayamıyoruz canım, ilerinde mutlaka oksidasyon amaçlı kimyasallar oluyor, peroksit gibi. oksidasyon saçı resmen çürütüyor. tabi isteyen denesin ama ben tavsiye etmiyorum, çünkü hem saçı yıpratıyor hem desarı değil turuncumsu bir renk veriyor.

ben de bugün yaptım ama çok bi fark olmadı yarın tekrar yapacağım umarım faydası olur.

budapest saçlarım senin eski renginle aynı ya da çok az açık umarım seninki gibi açılır çünkü çok güzel olmuş ama ben görünce inanamadım yani çok fazla açılmış rengi sadece bu yolla mı açtın yoksa boya var mı ?

öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için:)
saçımda boya yok canım,şubatta loreal casting color ile boyadım. bilindiği üzere o boya 28 yıkamada tamamen akıyor, ama kullananlar bilir ki 28 yıkama dayanmıyor bile. 2. eklediğim resim var ya önceki hali, kahküllü resim , boyamın akmış, peroksitin bana bıraktığı kızılımtrak saçlı halimdir. işte o fotodaki halinin üstüne yapmaya başladım. ama defalarca yaptım yani, 2-3 kez değil. hem de çok şiddetli güneşte, ege sahillerinde güneşlenirken saçımda hep bu karışım vardı. hem de hemen her gün dışarı çıkarken sürüyorum saçıma,şuan gene var. turplu su da sürüp 2 saat sonra yıkıcam
bu arada fotoda görüldüğü gibi peroksitten kaynaklanan kızıllığı aldı bu karışım, ama peroksitli yerleri normal saçıma göre daha çok açtı. diğer yandan da kendi saçımla peroksitli kısım arasındaki renk farkı kapandı, doğal sarı duruyo saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…