sadece papatya suyunu yapmıştım fakat saç rengimde bi değişiklik olmamıştı bide böyle denemekte yarar var :)
teşekkür ederima.s.
saf olması daha iyidir tabi ki, ama bulamazsan marketten alınan z. yağı da olur. ılık şekilde sürüp 1-2 saat bekletmek yeterli. haftada 1 kez yapmak da yeterli. açıkça söyliim ki karışımın içindeki lavanta, biberiye ve ısırgan saçın bakımını yaptığı için saç o kadar kurumuyor, hatta pırıl pırıl oluyor.
Yaptım ve saçLarımın rengi biraz açıLdıı sanki yarın yine yapıcam ama tam öğLen saatLerinde yapıcam akşam üstü anca o kadar oLur.
canım cevap ıcın cok tesekkur ederım ben saclarım mahvoldu once duzlestırıcı sonra masa bugun kırıklarını aldırdım sonra da kuaforum cok kurumus sacların zeytınyagı sur dedı eve gelır gelmez surdum ama marketten alınan teneke ıcındekı zeytınyagından daha ılk kullanımda yumusattı bayaa haftada 2-3 kere kullansam mı dıyorum cunku saclarım pek ıyı durumda degıllerama senın sacların masallah pek guzel pek bakımlı duruyor darısı benımkılere bı de boya aldım bakalım sıcak cıkolata loreal castıng serısınden ınsallah ıyı olur :1hug:a.s.
saol cnm, evet sölemesi ayıp bakımlıdır saçlarımama beni sokakta görsen yoluk dersin:)), çünkü fön-düzleştirici fln kullanmıorum özel günler dışında. genelde bandana takarım, ya da sadece kahküllerimi düzleştiririm. dikkat ediorum saçlarımı yıpratmamaya, ve hafatada 1 gün bakım yapıorum. kışın turplu su- yazın yağ maskeleri yapıorum. dün arkadaşım düzleştiriciyle yaptı saçımı da biraz şık oldu ööleyerimseniben ama 120 derecelik makine saçıma değdikçe içim yandı, bugün hemen yağ maskesi (z. yağı, badem yapı, yumurta sarısı ve bephantene- ılık şekilde) yaptım, streç film sarıp 2 saat kadar beklettim. sonra bitkisel şampuanımla yıkayıp maske yaptım. bi de kuruturken bile makine kullanmıorum ben, işte kıyamıorum saçıma.
işlem- düzleştirici, fön,maşa, boya) gören saç mutlaka bakım istiyor, yoksa mutlaka kurur.
sen de devam et yağlara, en azından z.yağına. haftada 3 çok olur ama saçın çok kötü durumdaysa 2 kez olabilir. tabi saç diplerin de çok yağlanmaya başlayabilir o zaman, öyle bişiyle karşılaşırsan diplere uygulama. kısa sürede toparlanır onlar inş.kaydirigubbakcemile5
cnm, başka bi konuda saçım simsiyah demişsin, yani boyaysa- hatta kendi renginse bile sonuç alman zor olur, hatta hevesini kırmak gibi olmasın ama imkansız. denemek istiosan dene ama olmuosa zorlama bu sıcaklarda. bi de saç sarartayım derken başına güneş geçirme emi tatlım dikkat et. sağlık daha önemli:)
kolay gelsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?