Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengini Doğal Yolla Açmak İçin!

bu arada arkadaşlar, geri döndüm!!!
tatil boyunca uyguladım formülü, ama içindekileri tam uygulamadım aslında. yani ya lavanta papatya, ya da lavanta biberiye. daha önce de söylediğim gibi ısırgan kullanmıorum ben, çok kurutuyo ve kabartıyo saçımı. formülü hep çok kızgın güneşte uyguladım, özellikle plajda güneşlenirken. biraz zor oluo tabi milletin içinde idrar tahlili numunesi gibi bi şişeyle dolaşmak, onu çantadan çıkarıp saça sürmek, taramak fln. ama kızarttım yüzümü napıım:)
bence çok işe yaradı, daha da açıldı saç rengim. özellikle de kışın loreal castingle boyadıktan sonra peroksitin etkisiyle çingene turuncusu olan, ben aynaya bakmaktan nefret ettiren saçlarım çok tatlı bi sarı oldu. diplerle boyanmış yerler arasındaki fark da baya kapandı.
yaz daha devam edio tabi, ben de çalışmalarıma devam edicem inş.
şu ara hiç keyfim yok, toparlanınca foto eklerim saçımın son haliyle.
sorusu, yorumu vs. olan varsa çekinmesin kızlar,
öpüldünüzopuyorumnanaktan

ya ben bi ara yapıodum 3 gün yaptım olmadı
bugun tekrar gıttım aldım yaptım.gerci ilk gun ama bı değişiklik yok.devam edeceğim bakalım sonuc ne olacak

benim saçımda ciddi açılma var ya, bu sabah döndüm tatilden, annem: "saçına gölge mi attırdın?" dedi:1shok:
gerçekten güzel oldu, bu da yeter aslında ama ben devam etcem biraz daha.
yöntem şu: saçını güzelce bu karışımla ıslattıktan sonra her tarafına yayılması için iyice tarıosun. kızgın güneş altında taraya taraya kurutuosun.
dediğim gibi ben deniz kıyısında yaptığım için çok etkili oldu, ama saçın cinsine göre de değişebilir yani, mesela benim başımda 40 türlü saç teli var, kimi çok kalın ve siyah, kimi de sarı ve çok ince. siyah teller açılmıo doğal olarak, ama saçın genelinde büyük değişim var. bi de ben çocukken altın sarısıydı saçım, sonra orta kumral oldu. saçımın rengi yazın kendiliğinden de değişir hafiften, o yüzden bu karışım çok etkili oldu bende.
ben sabret devam et derim, boya veya kimyasal değil sonuçta bu, bikaç seferde mucize beklememek lazım di mi opuyorumnanaktan

ben de yapıcam bu karışımdan ama koyduğumuz miktar ne kadar? yani hepsinden aynı oranda koyuyoruz ama ne kadar suya? onu bi yazarsan çok sevinirim :)

bir yapımlık yapmak lazım bunu, yoksa çabuk bozuluyor, dolapta saklamak gerekir fazlasını, o da soğuk soğuk saça sürülmüyor. ben 1 seferde yarım litrelik pet şişeyi kullanıyorum. 2,5 su bardağı suyu kaynatıp 1 er tutam atıyorum içine her malzemeden. yalnız ben ısırgan kullanmıyorum, o yüzden bazen kekik, bazen de karanfil( tatlılara konan baharattan) koyuyorum içine 8-10 tane. tarifi veren kadın hepsinden 100'er gram demişti. ama toplamda 400 gram baharat 5 litre su kaldırır nerdeyse, kadın abarttı yani:mymeka: ben eşit oranda dedim ama bunu ayarlamak için mutfak terazisi gerek. terazi yoksa eğer yaklaşık 1 yemek kaşığı biberiye, bir o kadar da lavanta ve ısırgan koyun. bir avuç da papatya ekleyin( papatyayı çok kullanıyorum çünkü bu formülün lokomotifi papatyadır!)

yarım litrelik karışımı tek seferde sürmeyin saçınıza, 1/3 ini ya da yarısını sürüp kurutun önce tarayarak, kalanını saç kuruduktan sonra tekrar sürün, aynı şekilde kurutun.

sadece papatya suyunu yapmıştım fakat saç rengimde bi değişiklik olmamıştı bide böyle denemekte yarar var :)

sadece papatya suyunu yapmıştım fakat saç rengimde bi değişiklik olmamıştı bide böyle denemekte yarar var :)

dene canım tabi. ben papatya suyuyla da iyi sonuç alıyordum, senelerdir içindeyim bu doğal yöntemlerin:)
ama sonuç alman için saç renginin açılabilir olması lazım. yani en başta yazdığım gibi saçında boya yoksa ve saç rengin koyu kumraldan koyu değilse ve özellikle çocukken sarı-sarıya yakın saçlıysan mutlaka işe yarar. önemli olan sabırlı olmak ve düzenli kullanmak. eğer gerçekten şevkliysen 1 hafta dene kızgın güneşte, zaten sen farketmesen de çevrendekiler farkedip soruyor gölge mi attırdın diye:sm_cool:

saçımın son halini ekliyorum arkadaşlar. farkı net gösterebilmek için kahküllü fotomu buldum. işte buyrun.bu karışımdan önceki hali (05.05.2009)
[/URL][/IMG]. bu da yeni hali (25.07.2009) http://yfrog.com/0hdsci0934kopyaj :teytey::hooray::sm_cool:

Son düzenleme:
pek guzel olmus yaa gule gule kullan bı yerde zeytınyagı uygulayın demıssın haftada bır kereden fazla uygulanır mı o bı de sadece saf zeytınyagı mı suruyosun ne kadar bekletıyosun sımdıden tesekkurler :)

teşekkür ederima.s.
saf olması daha iyidir tabi ki, ama bulamazsan marketten alınan z. yağı da olur. ılık şekilde sürüp 1-2 saat bekletmek yeterli. haftada 1 kez yapmak da yeterli. açıkça söyliim ki karışımın içindeki lavanta, biberiye ve ısırgan saçın bakımını yaptığı için saç o kadar kurumuyor, hatta pırıl pırıl oluyor.

canım cevap ıcın cok tesekkur ederım ben saclarım mahvoldu once duzlestırıcı sonra masa bugun kırıklarını aldırdım sonra da kuaforum cok kurumus sacların zeytınyagı sur dedı eve gelır gelmez surdum ama marketten alınan teneke ıcındekı zeytınyagından daha ılk kullanımda yumusattı bayaa haftada 2-3 kere kullansam mı dıyorum cunku saclarım pek ıyı durumda degıller ama senın sacların masallah pek guzel pek bakımlı duruyor darısı benımkılere bı de boya aldım bakalım sıcak cıkolata loreal castıng serısınden ınsallah ıyı olur :1hug:a.s.

bende bugün aktardan papatya aLdm LimonLa ikisini karıştırıp sürücektim saçımı fakat Limon saçımı yıpratır die vazgeçtim şimdi bunu yapıcam umarım bnm saçLarımda da etkiLi oLur :smiley-cool:

Yaptım ve saçLarımın rengi biraz açıLdıı sanki yarın yine yapıcam ama tam öğLen saatLerinde yapıcam akşam üstü anca o kadar oLur.

Yaptım ve saçLarımın rengi biraz açıLdıı sanki yarın yine yapıcam ama tam öğLen saatLerinde yapıcam akşam üstü anca o kadar oLur.

cnm, başka bi konuda saçım simsiyah demişsin, yani boyaysa- hatta kendi renginse bile sonuç alman zor olur, hatta hevesini kırmak gibi olmasın ama imkansız. denemek istiosan dene ama olmuosa zorlama bu sıcaklarda. bi de saç sarartayım derken başına güneş geçirme emi tatlım dikkat et. sağlık daha önemli:)

kolay gelsinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

saol cnm, evet sölemesi ayıp bakımlıdır saçlarımama beni sokakta görsen yoluk dersin:)), çünkü fön-düzleştirici fln kullanmıorum özel günler dışında. genelde bandana takarım, ya da sadece kahküllerimi düzleştiririm. dikkat ediorum saçlarımı yıpratmamaya, ve hafatada 1 gün bakım yapıorum. kışın turplu su- yazın yağ maskeleri yapıorum. dün arkadaşım düzleştiriciyle yaptı saçımı da biraz şık oldu ööleyerimseniben ama 120 derecelik makine saçıma değdikçe içim yandı, bugün hemen yağ maskesi (z. yağı, badem yağı,çörekotu yağı ve bephantene- ılık şekilde) yaptım, streç film sarıp 2 saat kadar beklettim. sonra bitkisel şampuanımla yıkayıp maske yaptım. bi de kuruturken bile makine kullanmıorum ben, işte kıyamıorum saçıma.

işlem- düzleştirici, fön,maşa, boya) gören saç mutlaka bakım istiyor, yoksa mutlaka kurur.
sen de devam et yağlara, en azından z.yağına. haftada 3 çok olur ama saçın çok kötü durumdaysa 2 kez olabilir. tabi saç diplerin de çok yağlanmaya başlayabilir o zaman, öyle bişiyle karşılaşırsan diplere uygulama. kısa sürede toparlanır onlar inş.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

canım var ya nasıl ımrenerek okudum su yazdıklarını ben babylıss aldım 230 derece (evet 230 yanlıs yazmadım :=) ve de 2 3 gune bır yapıyorum sımdı de masaya merak sardım ustlerı duslestırıp atları masa yapıyorum ve de ole bakım falan yok sadece sac uzatıcı yag almıstım dıplere onu kullanıyodum bugun kuafordekı bayan mahvolmus sacların bu ne boyle dedı senağlama diplerine zeytınyagı pek degdırmemeye calıstım bugun o yuzden sorun yok sadece uclara sürdüm bu hafta bı daha yapayım o zaman ama benım saclarım da ole banyodan cık kurut dısarı cık tarzında degıl kı bılmıyorum ne yapcam dedım kı bayana bı ay sonra yıne gelırım kırıkları aldırmaya dedı kı bu bı ay ıcınde ne duzlestırıcı ne masa vurcaksın eger bırınden bırını kullanırsan sakın gelme :kedi: bılmıyorum valla yaa nolcak benım bu saclarım ama zeytınyagı hemen etkısını gosterdı yumusak gıbıler :1hug:a.s. tekrardan tesekkurler canım vereliniortak

bugün yine yapıcam bu karışımı.
saçLarıma önceden baLyaj attırmıştım çok açık sarı oLmuştu sonra kuaföre gidip ciLa attırdım o zmn çok güzeL oLmuştu bi aLt konuda fotoğrafı mevcut dipLerinden siyah siyah çıkmaya başLıoduu saçLarım uzadıkça sinir oLmuştum ve kendim siyaha boyamıştım ama onLarda aktıı zmnLa şimdi sadece kendi saç rengim var vee siyahaa yakın bi renk ama dün bu karışımı yaptım sanki biraz açıLdı gbi bugün yine denicem umarım başarıLı oLurum
şans diLeyin bnaaaaaa.

iyi hadi kolay gelsin. ama bana kalırsa abartmışsın kız, siyah ya da kestane balyajla o kadar açılmaz ööle, sarıya göre koyu kaçıo ya ondan siyah siyah gözüküodur onlar:)) izmirde hava açık galiba, istanbul baya bulutlu, güneş yok
hadi kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…