Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengini Doğal Yolla Açmak İçin!

budapest

♥ღ°•.♥.•°ღ♥
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
1.247
11
156
Diğer
Merhaba kızlar,
geçen hafta İkbal Gürpınar'ın programına konuk olan bir bayan saç rengini doğal yolla açmak için bir formül verdi, ben de sizlerle paylaşmak istedim.
malzemelerimiz:
papatya,
lavanta,
biberiye,
ısırgan.

bunların hepsini aktardan kurutulmuş şekilde temin etmeniz mümkün. 4 bitkiyi eşit miktarlarda alıp kaynayan suyun içine atarak çay gibi demliyoruz. soğuyunca süzüyoruz ve güneşin altında saçımızı taraya taraya sürüyoruz, kuruyunca tekrar sürüyoruz.
konuk bayan bu işlemi haftada 1 kez uygulamak gerektiğini söyledi fakat bence daha sık uygulamakta da zarar yok, sonuçta hepsi saç için faydalı bitkiler. yalnız saçlar güneşe uzun süre maruz kalmaktan dolayı kuruyabilir, haftada 1 sıcak zeytin yağı maskesiyle bunun da üstesinden gelebilirsiniz. opuyorumnanaktan
not. 1.boyalı ve doğuştan koyu renkli saçta etkili değildir!
2. ilk seansta etkisini pek göremezsiniz, birkaç gün tekrarlamak gerekir.

iyide dogustan koyu olan saçlar açılmıyosa , doğuştan acık olan saçı açmanın ne anlamı var ki fisfisfis

koyu derken koyu kahve, kestane, siyahtan bahsediyorum cnm. açık saçta da sınır yok biliosun, platine kadar yolu var:1rolleyes:

Ben de papatya suyunu uygulamayı düşünüyordum. Bu yazdıklarınızı da ekleyeyim öyle deneyeyim bari. Ama bunun vereceği 2-3 ton açıklık nasıl bir ton onu merak ediyorum. Papatya suyu adlı başlıkta da dile getirdim bunu, sonradan pişman olacağımız çiğ sarı gibi bir açıklık meydana gelir mi ki zamanla. Saçlarım kumral, olumlu sonuç alabilir miyim? Bakmak isterseniz resmimi buraya ekleyebilirim. Ufak da olsa değişiklikler istiyorum artık saçlarımda...

yok cnm, saçınla uyumsuz olacak bir renk çıkmaz asla, kendi renginin bikaç ton açığını elde edersin. ben dün denedim. bu karışımı( ısırgan hariç) yarım litre kadar suyla demledim, adaya gittim:) sürdüm, güneşte kurudu, tekrar sürdüm. üç seferde bitirdim şişeyi. akşam annem söyledi saçının rengi açılmış diye, inanmadım. akşam yıkadım, sabah farkettim rengini, şimdi bakıp bakıp maşallah diorum, çok tatlı açılmışopuyorumnanaktan

youthanasia eğer çocukluğunda sarı-sarıya yakın saçlıysan kesin işe yarar, ben de kumralım, şimdiye kadar hep işe yaradı valla.

evet hanımlar, c.tesi günü kullandığım yarım litre karışım baya değiştirdi saçının rengini , bugün tekrar yapcam kısmetse. foto çekicem inş., eğer fark belli oluosa fotoda buraya da eklerim önce-sonra şeklinde:)yerimseniben

ben de kumralım bugün deneyeceğim inşallah ben de senin gibi olumlu sonuç alırım.bugün yapacağım ama salı ve çarsamba yapmaya vaktim yok.perşembeden devam edeceğim mecbur.umarım saçım hemen iyi tepki verir.ben de foto koyarım.dört gözle bekliyorum.zemuszemus

sabırla devam et cnm. ben sürdüm bugün gene karışımımı, ama güneş yoktu, kapalıydı hava, bilmiorum artık açılmış mıdır. çok yorgunum şimdi yıkayamıcam, ama yıkayıp kurutunca koycam foto inş.

evet hanımlar, baktım ki değişiklik fotoya da yansımış, ekliyorum o yüzden. özellikle gün ışığında çeklimiş resimler koydum ki şartlar eşit olsun, şaibe olmasın. işte önceki saçlarım
ve 2-3 kez yapılan 4'lü karışımdan sonra saçlarım.
[/URL][/IMG]
zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2hihoyyytalkisalkisalkis

Son düzenleme:
3 kez yaptım cnm, ama ilkinde çoook etkili oldu, çünkü yarım litre karışımı çok sıcak bi günde deniz kıyısında güneşte kurutarak kullandım, eve geldiğimde baya değişmişti. onun üstüne 2 kez daha yaptım, ama güneşli değildi hava, ne kadar etkili oldu sonra yaptıklarım bilemiorum. foto çektikten sonra da bi kez yaptım bugün, güneş güzeldi gene, biraz daha açılmıştır muhakkak, yıkadıktan sonra iyice anlaşılır.

kızlar ben tatile gidiyorum, papatya, lavanta ve biberiyemi de götürüyorum tabi:)) denizin de etkisiyle müthiş bi açılma bekliyorum ben. sorusu olan varsa yazsın ama tatildeyken internetim olmicak, 15 gün sonra cevaplarım.
bu formülü uygulayanlardan da yorum ve fotoğraf rica ediyorum.
bu arada güneşten saçlarınız kurursa haftada 1 zeytin yağı bakımı yapın kızlar.
herkese sapsarı saçlar diliyorum,
kolay gelsinopuyorumnanaktan

canım ilk başta iyi tatiller dilerim
ayrıca saçların harika olmuş
ben de bugün fırsat buldum deneyeceğim
saçlarımdaki değişikliği 'önce ve sonra' olarak bu konuya eklerim görmen için
görüşürüzz :)

ya peki koyulatrmak için ne gerekli :? koyulastrmak istiorm ama annem boyamama izn vermioo :çok üzgünüm:

benim de bugün 2. günüm
yaşadığım yer itibariyle güneşi tam gören bir yer
papatya suyu uygulayacağım diye güneşte yandım ama saçımda hala değişiklik yok
1 gram bile değişiklik olmaması şevkimi kırıyor
zaten sabır isteyen bir iş...
ısrarla deniyorum eğer olmazsa hay benim papatya suyuna inanan aklımaa...

ya peki koyulatrmak için ne gerekli :? koyulastrmak istiorm ama annem boyamama izn vermioo :çok üzgünüm:

benim saçım açık kumrala yakın şu an. çocukken saman sarısıydı. geçen yaz bildiğimiz kına gecelerinde ellere yakılan kınayı yaktım. çok hoş bi turuncu oldu. yani ne çingene gibi. ne de çok açık. hoş bi renk oldu. 1 sene oldu. aktı kınalar. saçım eskiye göre daha koyu. kınayı tavsiye ederim hiç bir yan etkisi de yok üstelik.yerimseniben

ben onun kokusuna dayanamam ki:bbo:
bazıları saçı kırdığını zarar verdiğini söylüyordu benneyaptımki

çok teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için, güzel geçi tatilim, ama doyamadım:)
saçım hakkındaki görüşün için ayrıca teşekkür ederim.
denediysen yorum ve fotolarını bekliyoruzopuyorumnanaktan

ben onun kokusuna dayanamam ki:bbo:
bazıları saçı kırdığını zarar verdiğini söylüyordu benneyaptımki

evet cnm kına saçın üstünü kapladığı için yaptığın bakımların saça işlemesini de zorlaştırıyor, ayrıca saçtan çıkarmak çok zor, daha doğrusu imkansız ancak saçı kestirerek kurtulabiliyorsun, kınadan dönüş yok yani, tecrübeyle sabittir!

Bu kısım da buqSe'ye: aslında konu açsan iyi olurdu, bu konuyu dağıtmazdık, hem de değişik cevaplar alabilirdin. ama ben gene de yazayım. bildiğim kadarıyla ceviz yaprağı da saçı koyulaştırıyor. bikaç yeşil cevizi(yani henüz olgunlaşmamış olanlarından) ceviz yapraklarıyla kaynatıp elde ettiğin suyu saçında bekletebilirsin. bir de çınar
var bildiğim. çınarın yaprakları ve top şeklindeki dikenli meyvelerini kaynatarak da mürekkep gibi koyu bir renk elde edebilirsin. ceviz ve çınar formülleri kınayla karıştırılıor aslında kızıl yerine daha koyu bir renk olsun diye, belki tek başına da işe yararlar. bi zarar da vermez saça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…