koyu derken koyu kahve, kestane, siyahtan bahsediyorum cnm. açık saçta da sınır yok biliosun, platine kadar yolu var:1rolleyes:
yok cnm, saçınla uyumsuz olacak bir renk çıkmaz asla, kendi renginin bikaç ton açığını elde edersin. ben dün denedim. bu karışımı( ısırgan hariç) yarım litre kadar suyla demledim, adaya gittim:) sürdüm, güneşte kurudu, tekrar sürdüm. üç seferde bitirdim şişeyi. akşam annem söyledi saçının rengi açılmış diye, inanmadım. akşam yıkadım, sabah farkettim rengini, şimdi bakıp bakıp maşallah diorum, çok tatlı açılmışopuyorumnanaktan
youthanasia eğer çocukluğunda sarı-sarıya yakın saçlıysan kesin işe yarar, ben de kumralım, şimdiye kadar hep işe yaradı valla.
ya peki koyulatrmak için ne gerekli :? koyulastrmak istiorm ama annem boyamama izn vermioo :çok üzgünüm:
benim saçım açık kumrala yakın şu an. çocukken saman sarısıydı. geçen yaz bildiğimiz kına gecelerinde ellere yakılan kınayı yaktım. çok hoş bi turuncu oldu. yani ne çingene gibi. ne de çok açık. hoş bi renk oldu. 1 sene oldu. aktı kınalar. saçım eskiye göre daha koyu. kınayı tavsiye ederim hiç bir yan etkisi de yok üstelik.yerimseniben
canım ilk başta iyi tatiller dilerim
ayrıca saçların harika olmuş
ben de bugün fırsat buldum deneyeceğim
saçlarımdaki değişikliği 'önce ve sonra' olarak bu konuya eklerim görmen için
görüşürüzz :)
ben onun kokusuna dayanamam ki:bbo:
bazıları saçı kırdığını zarar verdiğini söylüyordu benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?