Merhaba kizlarKKda bir kac yerde karsilastim Tresan Papatya Özlü Sampuan sürekli kullanilirsa kumral ya da koyu sari olan sac rengini aciyormus. Papatyanin sac rengi acma etkisini yaratiyor sanirim. Bu sampuani kullanip da böyle bi etkiyle karsilasan var mi? Merak ediyorum, kullanmayi düsünüyorum ama emin olmak istiyorum sonra hayal kirikligina ugramayayim :26: Saclarim acik kumral, yazlari rengi kolay acilir. Papatya da kullancam ama yaza kadar bunu kullanirsam papatya daha etkili olur diye düsünüyorum Yardim ederseniz sevinirim
Büyük marketlerde var tansas gibi ama bulamazsan parfümerilere bakabilirsin. Sen de mi sac rengini acmak istiyorsun? Yalniz sunu diyim sampuanin öyle bir özelligi yok yani öyle bisey iddia etmiyor, zaten özelliklerini okursan anlarsin. Ben KKda dolasirken gördüm bi kac kiside öyle bir etki yaratmis. Benim saclarimin rengi acilmaya meyilli o yüzden ise yarar diye düsünüyorum. Tresanin diger sampuanlarini da kullanmistim daha önceden güzel bir sampuancanım hiç duymadım adını bile ama ben kullanacağım nerede satılıyormuş
takipteyim
benim saçlarım da koyu kahve. açmak için kullanabilirim
Canım koyu kahve saçı açar mı bilemem ama yine de bir dene. Sapsarı yapmaz tabi ama hoş gölgeler verebilir. Olmadı başka yöntemler denersin. Doğal yöntemler boyalardan daha sağlıklı.
haklısın. palette açıcı aldım ama uygulamaya korkuyorum. hazır papatlarda açmışken papatya deneyeyim diyorum. çok koyu saçlarım. peruk gibi geliyo, aynaya bakmak istemiyorum
Canım senin saçında boya mı var? Eğer öyleyse boyalı yeri açmaz. Palette açıcı kullanabilirsin, ben denedim siyah saçı güzel açtı. Ama turunculaştırarak açıyor. Bu yaz tekrar denemeyi düşünüyorum. Siyahı açıp üzerine küllü kumral boyayacağım.
yapma ya
paletteyle açtıktan ne kadar sonra boyadın peki ?
hangi renk kapatır o turuncuyu?
diyecektim küllü kumral demişsin :)
paylaştığınız için teşekkürlerrrrrrrBebek saclarimi iyice sarartti bu sampuan.Cok tatli görünüyor, yüzüme bir yumusaklik verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?