kızlar yurtdışından türkiyeye gelen bi şampuan varmış bunu hande yener kullanıyormuş.
saçın boyalıyken kısa bir sürede doğal saç rengine getiriyormuş yani boyayı akıtıyormuş.
ben de diyorum handenin saçı cıvık bi sarıyken siyah oldu ve hiç yıpranmadı... demek ki sırrı buymuş
bu şampuan hakkında bilgisi olan varsa paylabilirmi? hemen almak istiyorumda.
o şampuana para vermeye gerek yok canım bildiğin beyaz hacı şakir saçtaki kına siyah ve kızıl boyayı bir aya kadar çok güzel akıtıyor....denemek istersen
cnm hande yener'ın kullandıgı sampuanı bılmıyorum ancak ,emın ol o sampuanda o boyayı akıtmabılmek ıcın yogun kımyasal katkı vardır .yanı boya kusturucularından bır farkı yoktur emın ol .bana da bu forum da kalıp sabunu onermıslerdı .gercekten faydasını gordum ben .
mavı sıyah olan saclarımın mavılıgı kalıp sabunla yıkadıgım da murekkep gıbı akıyordu .
dene bence zararıda yok .kalıp sabun dedıgım bıldıgın hacısakır var ya ondan
benim saçım siyah değil çikolata kahve ama turuncuya döndü :) üstüne boya geçirsem tekrar çikolata kahve olurda doğal saç gibi olmuyo tabi :)
bende öyle bi şampuan olduğunu duydum dediler doğal rengine döndürüyo almak istedim ama bulamadım.