Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini açmak ve yağlanmayı gidermek için bir öneri...

inspectorgadget

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
235
2
96
İstanbul
Şampuanınıza yemek sodası yani karbonat eklemek hem yıkadıkça saçınızın rengini açacaktır hem de yağlanma sorununuzu giderecektir.

Karışım % 60 şampuan % 40 karbonat şeklinde hazırlanmalıdır.

2 aylık kullanımda kahverengi saçta doğal gölgeler yaparak saçın kumral hale gelmesini sağlar. Hem de yağlanma sorununa yardımcı olur.

Mesaja link ekleyemiyorum CADIARZU ama kaynak grandmashomeremedies diye bir internet sitesi.

ben denedim iyi olmuş konuyu açmanız uyarmak istiyordum zaten sakın ama sakın yapmayın,saçı açmak için öneri duymuştum Allah tan bir tutamında denemişim , saç sünüyor resmen isterseniz deneyin bir tutamında

şuda var benimde saçım çok yağlı birgün kullandığım saç ile ertesi gün çıkamıyorum dışarıya o kadar yani,bir ürün duydum denedim hem saçım yumuşacık [ ki açma işlemi yapmıştım hiç yapmamışım gibi duruyor] hemde yağlanmayı azalttı 3-4 gün kullanıyorum saçı ,inanmazsınız krepe çekmiştim onu sürüp halen inmiyor saç kaldı orada kaydirigubbakcemile3

gliss saç bakım spreyi ,birkaç çeşiti var ben uçları kuru dipleri yağlı olandan aldım,fiyatıda cazip 6.50 lira verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…