canım bi zararı olmaz diye düşünüyorum bir arkadaşım kullanıyordu açık kumral gibiydi saçları şimdi bildiğimiz sarıbende extra blond kullanmak istiyorum ama zararı olur diye korktum. topic açmıştım ama kimse bi şey demedi
extrait dorayı duymamıştım.extra blond umarım yıpratmıyordur saçı..ben extrait dora kullanmıştım geçen yaz hemde siyah boyalı sacımın üzerine boyalı yerler turuncu acıldı boyasız yerler daha sarımsı..acıyor ama oksidanla arasında bi fark yok onun ambalajlı ve süsleniş hali...yanlız sacı yıpratıyıor ben 2 gün arayla extrait dora yaptım hergün papatya yaptım karamele kadar acılmıştı fakat uclarım yanıp gitmişti ...
extrait dorayı duymamıştım.extra blond umarım yıpratmıyordur saçı..
şimdi saçımı boyatmakta istemiyorumki :18:doğal yontemler olmadı açarım bi kerecik.soğan kabuğunu denemek istiyorum ama bakalım..içerik aynıymış canım inş yıpratmaz ama sanmıyorum çünkü içinde oksidan var yani onu kullanıcagına boya kullan daha iyi zaten sacın boyasız istedigin renk olur boyalı ve siyah olsa neyse ...
şimdi saçımı boyatmakta istemiyorumki :18:doğal yontemler olmadı açarım bi kerecik.soğan kabuğunu denemek istiyorum ama bakalım..
saçımı biraz açıp oyle soğan kabuğu yapmaya karar verdim.saçım açık olduğu zaman daha çok kızıllık verir belki diye.sadece ne kadar süre devam etmem gerekiyor onu bilmiyorum :26:bu arada canım sen niye boyatamıyorsunki?sogan kabugunu övenler var nasıl yapıldıgını hiç sormadım ama kızıllık verir sen zaten öle bişey isityrsun...denemeye deger...ben cok istiyorum ama ne yazıkki 1 sene boyayamam
saçımı biraz açıp oyle soğan kabuğu yapmaya karar verdim.saçım açık olduğu zaman daha çok kızıllık verir belki diye.sadece ne kadar süre devam etmem gerekiyor onu bilmiyorum :26:bu arada canım sen niye boyatamıyorsunki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?