Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini açmak içinn??Yardıııım..

merymelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
364
2
68
İstanbul
Kızlar saç rengimi açmak için bir ürün buldum adı Extra Blond.
Kullanmak istiyorum saçımın rengi aşağıdaki gibi

aynısı sayılır yazın başlarında papatya suyu ile açmıştım biraz aynı resimdeki gibi aralarda açılma oldu.
şimdi bu ürünü kullanırsam sizce işe yararmı?
aslında ben saçımın renginin kızıl veya turuncu gibi olmasını istiyorum.bu sa rengini açarak olmaz tabi ama soğan kabuğu saça kızıllık veriyormuş diyolardı..
şimdi ben saçımı extra blond ile açıp soğan suyu yapsam haftada bir kaç defa ne renge ulaşırım?

boyle olmaz biliyorum ama buna yakın bile olsa çoook iyi olur
önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyoruum

Eklentiler

• $PAULINE-EXTRA-BLOND-DOGAL-SAC-ACICI-SPREY-150-ML__56431549_0.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 229
ben extrait dora kullanmıştım geçen yaz hemde siyah boyalı sacımın üzerine boyalı yerler turuncu acıldı boyasız yerler daha sarımsı..acıyor ama oksidanla arasında bi fark yok onun ambalajlı ve süsleniş hali...yanlız sacı yıpratıyıor ben 2 gün arayla extrait dora yaptım hergün papatya yaptım karamele kadar acılmıştı fakat uclarım yanıp gitmişti ...

bende extra blond kullanmak istiyorum ama zararı olur diye korktum. topic açmıştım ama kimse bi şey demedi
canım bi zararı olmaz diye düşünüyorum bir arkadaşım kullanıyordu açık kumral gibiydi saçları şimdi bildiğimiz sarı benim endişem benim saçım onunkine gore koyu yani benim saçımı açmaması.ama zararı yoktur dene bence bende denicem

extrait dorayı duymamıştım.extra blond umarım yıpratmıyordur saçı..

bu arada hanımlarr aranızda soğan kabuğu suyunu bilen yokmuu:26:nasıl yapıcam ne kadar yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum

içerik aynıymış canım inş yıpratmaz ama sanmıyorum çünkü içinde oksidan var yani onu kullanıcagına boya kullan daha iyi zaten sacın boyasız istedigin renk olur boyalı ve siyah olsa neyse ...
şimdi saçımı boyatmakta istemiyorumki :18:doğal yontemler olmadı açarım bi kerecik.soğan kabuğunu denemek istiyorum ama bakalım..

şimdi saçımı boyatmakta istemiyorumki :18:doğal yontemler olmadı açarım bi kerecik.soğan kabuğunu denemek istiyorum ama bakalım..

sogan kabugunu övenler var nasıl yapıldıgını hiç sormadım ama kızıllık verir sen zaten öle bişey isityrsun...denemeye deger...ben cok istiyorum ama ne yazıkki 1 sene boyayamam

sogan kabugunu övenler var nasıl yapıldıgını hiç sormadım ama kızıllık verir sen zaten öle bişey isityrsun...denemeye deger...ben cok istiyorum ama ne yazıkki 1 sene boyayamam
saçımı biraz açıp oyle soğan kabuğu yapmaya karar verdim.saçım açık olduğu zaman daha çok kızıllık verir belki diye.sadece ne kadar süre devam etmem gerekiyor onu bilmiyorum :26:bu arada canım sen niye boyatamıyorsunki?

gittim simsiyah sacımı kuaförde actırdım karamel oldu eşim begenmedi :)üstüne palette acıcı aldım esimle sacı acmaya calıştık sac oldu turuncu:)ertesi gün tekrar denedik acık turuncu üstüne dedim kapatsın bari kumral boyadım ilk yıkamada aktı yine turuncu kaldı bende sinrlendim boyadım sacımı siyaha sacımı mahfetti acıclar gittim kestirdim sacımı omuzlarımın üstünde suanda cıt cıt kullanıyorum.en son martta boyadım bidahada boyamadım dün akşam yine kestirdim bi 15 cm uzayınca sacımdaki boyadan kurtulmuş olucam sacım marttan beri 18 cm uzamış.boyadan kurtulup acık kumral yaptırıcm lanet olsun siyah boyaya bidahamı asla cok yıprattı bu siyah sac beni

bugun papatya suyunu yaptııım.
aktardan aldığım papatyayı kaynattım fısfılı bi şisenin içine koydum tum saçımı ıslattım bununla kuruyana kadar güneşte bekledim.kurudaktan sonra yaklaşık bi yarım saat daha bekledim.sonunda sıkıldım gittim duş aldım
renginde değişme olmadı gibi ama bana aralarda açılmıış sac var gibi gorundu.denemeye devam edicem açılana kadar
mesela yarın havuzdada denerim 1-2 saat dururum.
bu arada fotoğrafını atıcam oncesi sonrası diye 2-3 kere daha yapiyim

papatya suyunu 2 kere denedim şimdiye kadar ve işe yarıyor gibi.2 kere daha yapmayı planlıyorum sonra fotoğraf atacağım işe yarasada yaramasada saçım koyu kumral gibiydi şimdi açığa doğru gidiyor.gelişmeleri yazarıım

canım ben ilkbaharda kullandım bunu 3 kere bi kaç gün arayla sıktıktan sonra kurutma makinesiyle kurutarak yaptım.Ama saçlarım zaten açık kumraldı o yüzden altın sarısı gibi açtı.Ama kumral saçları olan kuzeniminkiler daha turuncumsu açıldı ama çok hoş oldu özellikle saçlarımın rengini birsürü kişi sordu şimdiye kadar.Kullanmadan bunları göz önünde bulundur :)

hanımlarrr papatyayı bir kaç kere yapma fırsatı buldum malum yaz bıttı gunes o kadar yok artık, ama oncesi ve sonra arasında fark var cok bellı olmasa bile..sımdı extra blond u denicem ardından sogan suyu sacımın turumcumsu olmasını ıstıyorum bir kaç ay sonra insallah degısır bıraz rengı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…