Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengini Açmak İçin İki Yöntemim Var!..

AyLeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
235
0
96
31
İstanbul
Baktım ama kimse böyle bişey yazmamış..
Arkadaşlar Lush adLı bi ürün var.. BiLen var mı biLmiyorum..
BLond diye katı şampuanı var onun.. İçinde papatya ve safran buLunuyıormuş..
3-4 yıkamada saçLarı farkediLir derecede açtıgını söyLedi orda çalışan bayan..
Forumundada okudugum kadarıyla bi çok kişi memnun..

2. ise.. Saçlarınızı sarıya veya açık kumrala boyadınız.. Aradaki hafif kızıllardan yada saçınızın renginin yumuşaklıgından memnun mu degilsiniz.. Kendi kullandıgım Tresan papatya özlüyü tavsiye ediyorum.. Gerçekten yumuşatıyor rengini ve kızıllıkları ilk yıkamada gözle görülür derecede azaltıyor..
Özellikle yaz aylarında düzenli kullandıkça saçı açtıgını söyleyenleride okudum..
Umarım işinize yarar bunlar.. kaydirigubbakcemile2

ıstanbulda bagdat caddesinde gördüm ben canım..
Çok yeri yok diye biliyorum ama int üzerinden alabilirsiniz..

Üstelik katı sampuan sadece 14 ytl lushun.. Magzaya girdiginizde kendinizi alamicaksınız zaten vücut losyonundan dudak nemlendiricisine kadar hepsi var.. Ve çokta güzel kokuyorlarr..

Tresanınkiydi 10,40 tı sanırım..

bende almak istiyorum, süper bi haber bu benim için :sm_cool:

ne demek kızlar alıp kullanırsanız sonuçları yazın lütfenn kaydirigubbakcemile

Pek ilgi çekmemiş bu formülüm sanırım..
Bu hafta alıcam ben o katı şampuanı deneyip yazarım size..

Bu katı şampuandan bu gün bende aldım, deneyip sonuçları yazarım...

saçlara zarar verir mi ki bunlar ya
anca toparladım saçlarımı

Sanmıyorum zarar vereceğini çünkü mağazada çalışan kız bu ürünleri kullanıyormuş saçlarıda gayet güzeldi.Sadece katı şampuanın içinde limon özleri olduğu için ilk bir kaç kullanımda saçı sertleştiriyormuş, saç alışınca normalde dönüyormuş. Yani başlangıç için bu şampuandan sonra saç kremi şart :)

ınternet sayfalarından alışveriş yapabiliyorsunuz,
google'a lush türkiye yazarsanız çıkacak sayfaya tıklayıp ürünlere bakabilirsiniz,buradan her şehre gönderim yapılıyor bildiğim kadarı ile hem ürünlerin ayrıntılarınıda göreceksiniz.Ben bu gün ilk defa maske ve katı şampuanı kullandım, açıkçası saçlarımı henüz kurutmadım ama o maskenin saç rengini açtığı bariz ortada canım, bir kaç defa daha kullanayım eğer saçlarımda incelme, matlaşma vs olmazsa sende alırsın.Maskenin fiyatı 29, katı şampuan 100 gr 14.00 lira, şampuan çok az kullanılıyor maske ise duruma göre değişir, ben sadece köklerine ve boylarına sürdüm ama bu şekilde bile herhalde 15 kere falan kullanırım...değer yani :) Çok hoşuma gitti :))))

Son düzenleme:
Bu arada maskeyi denemye başladım 2. kullanışım oldu, şiddetle tavsiye ederim :)

Canım kullanıyorum ama şu ana kadar renk açmada pek bir etkisi olduğunu söyleyemeyeceğim fakat saçlarımda hafif kızıl yansımalar vardı onu yumuşattı ki bu da iyi ,diğer şampuanlar gibi köpürmüyor olmasına rağmen saçı çok iyi temizliyor ve satıcı kızın söylediğinin aksine benim saçımı hiç sertleştirmedi.Ne olursa olsun ben bu şampuanı kullanmaya devam edeceğim fakat ciddi manada renk açma etkisi olacak mı bunu ilerde göreceğiz...Maske için evet renk açıyor diyebiliyorum ama şampuan şu an muallakta canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…