Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
c vitamini tableti nasıl kullandın?saçların boya mı kendi rengi mi?
Koyu kahve boyalı. Yine kkda 15-20 tane c vitamini tabletini ezip suyla krem haline getirerek saça surup 45 dakka bekleterek actıgını okumuştum. Limonda saçı açtığı içn su yerine limonla yaptm yarım saat kadar bekletip yıkadım ve tek seferde gözle görülür bi şekilde rengi açıldı. Doğal saçta açılmıyomuş bildiğim kadarıyla boyayı akıtıyomuş sadece canım
benim oyle hemen saclarim acilsin diye bi hevesim yok kademeli kademeli acilsin ama acildigi kadar acilsin istiyorum. Bu arada sylemeyi unutmusum bende denedim sabunu ama 2 yikamadan sonra fayda etmedi. En son exitennle boyamistim oldukca kaliteli bi boyaymis artk baska boya kullanmicam sanirm:) C vitamini kesinlikle fayda ediyo bekletebldigin kadar beklet sacinda. C vitaminlerim bitince oksidasyonu haftada veya 2 haftada 1 fazla bekletmeden acmaya devam edicem. Yanlz su kabartma tozunu hic duymadim nasil uygulaniyo canim?
mrb kızlar duymadıgımız her seyi bu sitede ögrendik zaten hatta limon tuzu bile acıyormus demişti birisi :)) c vitamini herkeste işe yaradıda bi bende işe yaramadı hayretttnedir bu saclardan cektiğimiz yaf
![]()
kabartma tozuna su ekleyip macun kıvamında saçına sürüyorsun 1 saat kadar bekliyorsun 4-5 paket demişler ama benim saçım belimde 10 paket gitti.bir de kimisi oksidan karıştırmış sanırım öyle daha etkili sade suyla olan bana fayda etmedi zaten
kabartma tozu ve limondan cok korkuyorum ben ya..
saçımı açmak istiyorum ama bunları yapamam saç kurutur bunlar.
kabartma tozu ve limondan cok korkuyorum ben ya..
saçımı açmak istiyorum ama bunları yapamam saç kurutur bunlar.
evet saçı kurutuyor o yüzden yıkar yıkamaz bolca kremlemek lazım ozaman yumuşuyor saç
Merhaba. Oksidasyon kremimi şampuanımın içine koyımmı diye sölemişsinde ben birşey sormak istiyorum bende oksidasyon kremi var saç rengimi açmak istiyorum fakat nasıl kullanıcağımı bilmiyorum. Oksidasyon kremini boyanın içine koyuyorlar diye biliyorum fakat arkadaşım elıne dök saçına sür dedi. Sizce bu doğru birşeymi? Oksidasyon kremini bu şekilde kullanabilirmiyim?
Kızlar benım yazım konuyla alakalı olmıycak ama bende sizden bi fikir istiyorum. Benımde saçlarım siyahtı 1 ay önce actırdım tarcın bakır gibi oldu dipleri sarı. simdi pazar gunu yıne gidicem kuaföre bu sefer tam acarlar mı sarıya dönebilir miyim acaba?
O zaman oksidasyon kremi saçıma zarar vermez. Çok teşekkür ederim :) Bugün yapıcam :)