• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengini Açma | Lütfen Yardım Eder Misiniz?

BlackButterfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
71
0
46
İstanbul
Hanımlar öncelikle merhaba...

Saçıma 2008 yılında kızıl balyaj attırdım yalnız beğenmediğim için iki hafta sonra siyaha boyadım, ve bu seneye kadarda bi hayli kestirdim yani saçımda boya kaldığını sanmıyorum.

Bu hafta saçımı bu rengeEki Görüntüle 216370 boyatmak istiyorum ama oriel kullanmadan saçımı bu renge çevirmenin bi yolu yok mu :26::26: saçım yıpranır diye çok korkuyorum bu arada saçımın doğal rengide katran gibi siyah kaşlarımda öyle kaşımıda boyatmalıyım değil mi :))

Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
oriel kullanırsın bir adımda olur ama kullanmayı dusunmuyosanda açıcılı boyalar var palette ve lorealdeydı sanrm onları kullanablrsn yda bikaç boyamada elde edersn dıye dusunuyorm

oryal kullanmana gerek yok
9luk oksidan kullanırsan işini görür.
loreal 6.30 benzer bi renk çıkarır herhalde. ama 9luk oksidanı başka yerden al. kutudaki oksidanı kullanma
ama benim tavsiyem daha profesyonel bi boya alman. loreal majirel gibi. kuaför malz satan yerlerde bulunur. market boyaları koyu çıkarabiliyor bazen renkleri.

Son düzenleme:
kuaförler bunu oksidanla yada boya içine biraz oryal katarak ayarlayabiliyor.Bence güvendiğin bir kuaföre yaptırman en mantıklısı..

kuaförümle konustum kızlar uygun birşekilde yıpratmadan yapacağını söyledi umarım sözünde durur :27: durmazsa yolarım :95: boyattıktan sonra paylaşırım resimlerimi :)

Son düzenleme:
Back