• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengimi nasıl düzeltirim ?

ufdos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
85
0
86
İstanbul
merhaba benim bugün ilk günü.daha önce hep girer okurdum fikir alırdım sizlerden.
şimdi ben bundan 2 sene önce saçımı siyah boyamıştım geçenler gidip sarı röfle attırdım ama dipleri koyu gelince gözüme garnier sarı saç açıcı ile boyadım.şimdi saçlarımın dipleri çok kötü dora turuncu gibi oldu. ne yapabilirim fazla koyulaştırmadan..teşekkürler şimdiden

sarı saçın üstüne gölge nasıl attırdın canım :1shok:

saçlarım siyah tı iki sene geçti kendi saçım gelmeye başladı onun üstüne attırdım sarı röfle sonra kendi saçımda koyu geldi gözüme ultra açıcı sürdüm şimdi diplerim çok kötü.acaba çok koyu kahve yapmadan nasıl tatlı bi sarıya dönerim..ilgilendiğin çok tşk bu arada:)

cnm bir kere sacına asla koyu kahve ya da koyu kestane sürme.
Bu renkler gösterildigi gibi güzel hoş bir kahve olmuyor siyah oluyor.
Forumları biraz takip etme fırsatın olduysa eger istemeden koyu renge dönen kişiler hep bu renklerin azizligine ugradılar.
Bence daha iyi bir yardım almak için sacının fotosunu koy ona göre renk önersinler...
Ama bana göre acık kahve tonları iyi olur.
Sakın, rengi acık gözükse de isim olarak koyu ..... diye başlayan renkleri secme cnm.

çok tşk ler .resim koymayı denicem ama saçlarım şu an renk cümbüşü.uçlarda kalan siyahlar aralarda sarılar ve kendi rengimin geldiği kısımlar da açıcı boya sürdüğüm için dorali turuncu arası renkler.ben tekrar koyu renge asla dönmek istemiyorum güzel bi sarı da kalmak istiyorum.yardım ederseniz çokkk tşk ederim...

bu iş yerindeki bilgisarım resmim burda yok ama evden göndericeğim cnm .aslında turunculuk gitmesi için öneribilceğin bişey varsa

cnm turunculugu ve kızıllıgı küllü renkler alıyor.Benim sacım kızılken uygulamıştım.Kahveye döndürüyor.
Bir daha ki boyama sonucu daha iyi oluyor renk.
küllü renklere bak.
Parfümerilerde sorununu söyleyince yardım ediyorlar.
Onlarda sana küllü bir renk önerecekler.
Ama bu renk dipteki koyu renge etki etmeyecek...

bakalım inş anlarlar dediğin gibi olmadı resmi ekliycem sanırım o zmn daha iyi yardımcı olursun.yinede tşk ler cnm ya. o kadar çok kafam karıştı ki şaşırdım ne yapıcağmı.bugün aranızdaki ilk günüm ama süper bişey ya yardım isteybilceğim yada bildiğim şeyleri paylaşıcağım bi yer olması.sana da çok tşk er tekrardan

napmişsin sen ya çok tehlikeli renç açıcıyı direk saç diplerine sürmek kullu açık kumral reni al sonra o akar düzgün bi sarı renge döner

Back