- 18 Mart 2017
- 517
- 199
- 33
kızlar merhaba benim saçım resimdeki gibi ama ben sarı tonunu hiç beğenmiyorum diplerine doğru gene fena değil ama uçları ve üstü küllü desem değil çiğ desem değil dore değil tuhaf bi renk değilmi? Ne boyasam düzelir sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bir renk aslında benimkide böyleydi ben dün çok açık küllü kumral denedim daha grimsi bir sarı elde ettim nasıl bir ton istediğine bakar aslındakızlar merhaba benim saçım resimdeki gibi ama ben sarı tonunu hiç beğenmiyorum diplerine doğru gene fena değil ama uçları ve üstü küllü desem değil çiğ desem değil dore değil tuhaf bi renk değilmi? Ne boyasam düzelir sizce?
merhabaaa dün aynısını bende yaptım ama sarı saçlarım gri duruyor yaaa grileşti şoktayım dibi güzel oldu dore yansımalarım vardı onlar gitsin diye yaptım dibi ama o grilik nasıl gidecek?Güzel bir renk aslında benimkide böyleydi ben dün çok açık küllü kumral denedim daha grimsi bir sarı elde ettim nasıl bir ton istediğine bakar aslında
Yıkadıkça akıyor cnm kalmıyor o grilikmerhabaaa dün aynısını bende yaptım ama sarı saçlarım gri duruyor yaaa grileşti şoktayım dibi güzel oldu dore yansımalarım vardı onlar gitsin diye yaptım dibi ama o grilik nasıl gidecek?
Bir kaç yıkamada akmaya başlar zaten ben birde boyaya gri eklerim hep bir kaç yıkama sonrası gri akar sarıya döner cnmumarım...çok moralim bozuldu
benimde böyle şuan ama ben sanırım o platin sarımı güzel buluyorum :))Benim şimdi böyle oldu cnm
harika bence sakın bozma bu rengikızlar merhaba benim saçım resimdeki gibi ama ben sarı tonunu hiç beğenmiyorum diplerine doğru gene fena değil ama uçları ve üstü küllü desem değil çiğ desem değil dore değil tuhaf bi renk değilmi? Ne boyasam düzelir sizce?
Benim biraz daha akacak cnm bir kere platin oldu mu her boyanın altından çıkıyor ben koyulaştırmaya çalıştım kaç defa sonuç yine açıldıkça açıldı eski haline döndü :)benimde böyle şuan ama ben sanırım o platin sarımı güzel buluyorum :))
silver doreliği mi alıyorBende iki gün önce ombre yaptırdım.sarisi çiğ bi sarı oldu ..şimdi silver şampuan aldım .onunla tonlicam rengi .
Öyleymiş canım dün denedim biraz aldı cigligi.ama uygulama konusunda kafam karıştı bnmde.sampuan üzerinde kopurterek beş dakika bekleyin diyor.nete baktım direk nemli saça boya gibi uygulayıp 10 dakika bekletiyorlar hatta yarım saat bekleten bile var ?!!silver doreliği mi alıyor
Her şampuanın uygulama süresi şekli farklı cnm bendekide 3 kere yapılır bırakılırdı bekletme süresi sana bağlı ama çok kalırsa mavilik morluk olabilirÖyleymiş canım dün denedim biraz aldı cigligi.ama uygulama konusunda kafam karıştı bnmde.sampuan üzerinde kopurterek beş dakika bekleyin diyor.nete baktım direk nemli saça boya gibi uygulayıp 10 dakika bekletiyorlar hatta yarım saat bekleten bile var ?!!
Şimdi boya gibi nemli saça surup 10 dakika beklettim .sonuç güzel oldu :)) çiğ sarılık gitti güzel platine yakın bir renk olduHer şampuanın uygulama süresi şekli farklı cnm bendekide 3 kere yapılır bırakılırdı bekletme süresi sana bağlı ama çok kalırsa mavilik morluk olabilir
Demekki dorelik daha fazlaymış ben 5 dk bekleyince morarırdıŞimdi boya gibi nemli saça surup 10 dakika beklettim .sonuç güzel oldu :)) çiğ sarılık gitti güzel platine yakın bir renk oldu
Evet bazıları süreyi astim saçım mor oldu demiş ..ama 10 dakikada morartmadi beni
Evet canım ya ..kuaför yarım saate kalmadı açtı zaten.ben şok tabi.rengi güzel oldu dedi cila attı vs ama ben beğenmedim tabi.tekrr actirsam saçım yanacak.simdi silverle tonlamaya çalışıyorum işteDemekki dorelik daha fazlaymış ben 5 dk bekleyince morarırdı
En iyisi bnmki mor olacak diye bayadır yapmıyorum yarında kuzenimin doğal saçına cila yapıp hafif rengini açacağız saçınınEvet canım ya ..kuaför yarım saate kalmadı açtı zaten.ben şok tabi.rengi güzel oldu dedi cila attı vs ama ben beğenmedim tabi.tekrr actirsam saçım yanacak.simdi silverle tonlamaya çalışıyorum işte
Hadi bakalım nasıl olacak kolay gelsin şimdidenEn iyisi bnmki mor olacak diye bayadır yapmıyorum yarında kuzenimin doğal saçına cila yapıp hafif rengini açacağız saçının