• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi nasıl düzeltebilirim(resimli)

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
199
33
kızlar merhaba benim saçım resimdeki gibi ama ben sarı tonunu hiç beğenmiyorum diplerine doğru gene fena değil ama uçları ve üstü küllü desem değil çiğ desem değil dore değil tuhaf bi renk değilmi? Ne boyasam düzelir sizce?

Eklentiler

• CACFA169-AD03-4306-AE40-7DD697378133.jpeg
    CACFA169-AD03-4306-AE40-7DD697378133.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 229
kızlar merhaba benim saçım resimdeki gibi ama ben sarı tonunu hiç beğenmiyorum diplerine doğru gene fena değil ama uçları ve üstü küllü desem değil çiğ desem değil dore değil tuhaf bi renk değilmi? Ne boyasam düzelir sizce?
Güzel bir renk aslında benimkide böyleydi ben dün çok açık küllü kumral denedim daha grimsi bir sarı elde ettim nasıl bir ton istediğine bakar aslında

Güzel bir renk aslında benimkide böyleydi ben dün çok açık küllü kumral denedim daha grimsi bir sarı elde ettim nasıl bir ton istediğine bakar aslında
merhabaaa dün aynısını bende yaptım ama sarı saçlarım gri duruyor yaaa grileşti şoktayım dibi güzel oldu dore yansımalarım vardı onlar gitsin diye yaptım dibi ama o grilik nasıl gidecek?

merhabaaa dün aynısını bende yaptım ama sarı saçlarım gri duruyor yaaa grileşti şoktayım dibi güzel oldu dore yansımalarım vardı onlar gitsin diye yaptım dibi ama o grilik nasıl gidecek?
Yıkadıkça akıyor cnm kalmıyor o grilik

Benim şimdi böyle oldu cnm

Eklentiler

• AA53ADFD-4CD3-40A5-B191-6B97247BB4C3.jpeg
    AA53ADFD-4CD3-40A5-B191-6B97247BB4C3.jpeg
    27,9 KB · Görüntüleme: 5.603
harika bence sakın bozma bu rengi

benimde böyle şuan ama ben sanırım o platin sarımı güzel buluyorum :))
Benim biraz daha akacak cnm bir kere platin oldu mu her boyanın altından çıkıyor ben koyulaştırmaya çalıştım kaç defa sonuç yine açıldıkça açıldı eski haline döndü :)

Bende iki gün önce ombre yaptırdım.sarisi çiğ bi sarı oldu ..şimdi silver şampuan aldım .onunla tonlicam rengi .

silver doreliği mi alıyor
Öyleymiş canım dün denedim biraz aldı cigligi.ama uygulama konusunda kafam karıştı bnmde.sampuan üzerinde kopurterek beş dakika bekleyin diyor.nete baktım direk nemli saça boya gibi uygulayıp 10 dakika bekletiyorlar hatta yarım saat bekleten bile var ?!!

Öyleymiş canım dün denedim biraz aldı cigligi.ama uygulama konusunda kafam karıştı bnmde.sampuan üzerinde kopurterek beş dakika bekleyin diyor.nete baktım direk nemli saça boya gibi uygulayıp 10 dakika bekletiyorlar hatta yarım saat bekleten bile var ?!!
Her şampuanın uygulama süresi şekli farklı cnm bendekide 3 kere yapılır bırakılırdı bekletme süresi sana bağlı ama çok kalırsa mavilik morluk olabilir

Her şampuanın uygulama süresi şekli farklı cnm bendekide 3 kere yapılır bırakılırdı bekletme süresi sana bağlı ama çok kalırsa mavilik morluk olabilir
Şimdi boya gibi nemli saça surup 10 dakika beklettim .sonuç güzel oldu :)) çiğ sarılık gitti güzel platine yakın bir renk oldu ;)
Evet bazıları süreyi astim saçım mor oldu demiş ..ama 10 dakikada morartmadi beni
:halay:

Şimdi boya gibi nemli saça surup 10 dakika beklettim .sonuç güzel oldu :)) çiğ sarılık gitti güzel platine yakın bir renk oldu :KK66:
Evet bazıları süreyi astim saçım mor oldu demiş ..ama 10 dakikada morartmadi beni
:halay:
Demekki dorelik daha fazlaymış ben 5 dk bekleyince morarırdı :KK48::rapci:

Demekki dorelik daha fazlaymış ben 5 dk bekleyince morarırdı :KK48::rapci:
Evet canım ya ..kuaför yarım saate kalmadı açtı zaten.ben şok tabi.rengi güzel oldu dedi cila attı vs ama ben beğenmedim tabi.tekrr actirsam saçım yanacak.simdi silverle tonlamaya çalışıyorum işte ;)

Evet canım ya ..kuaför yarım saate kalmadı açtı zaten.ben şok tabi.rengi güzel oldu dedi cila attı vs ama ben beğenmedim tabi.tekrr actirsam saçım yanacak.simdi silverle tonlamaya çalışıyorum işte :KK66:
En iyisi bnmki mor olacak diye bayadır yapmıyorum yarında kuzenimin doğal saçına cila yapıp hafif rengini açacağız saçının :KK76:

Back