• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengimi nasıl açıcam ?

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Kızlar ben doğal koyu kahve saçlarımı bir ay önce kestaneye boyatttım.Güzel oldu ama ben daha açık sarı parlayan bi renk istiyodum şimdi evde bikaç kere açık tonlara boyasam açılırmı saçlarım?Doğal açık kumral rengi nasıl edebilirim ??

valla bi ara benimde kızıldı,bi kerede açmak için orial sürdüm bütün saçıma...çiğ bi sarı oldu,turunculuklardanda kurtulamadım ayrıca,belki onun üstüne güzel bi kumral tonları boyasaydım iyi olabilirdi ama ben dahada açmaya uğraştım,çok yıprandı haliyle..hiç tavsiye etmem evde yapmak zor iş..gerçi kuaför desen oda açıcıyla açıcak,kızıldan kurtulmak biraz uğraştırıcı

valla bi ara benimde kızıldı,bi kerede açmak için orial sürdüm bütün saçıma...çiğ bi sarı oldu,turunculuklardanda kurtulamadım ayrıca,belki onun üstüne güzel bi kumral tonları boyasaydım iyi olabilirdi ama ben dahada açmaya uğraştım,çok yıprandı haliyle..hiç tavsiye etmem evde yapmak zor iş..gerçi kuaför desen oda açıcıyla açıcak,kızıldan kurtulmak biraz uğraştırıcı

Kızıl değil saçım içinde kızıllık var ama kestane renklerinde oluyo zaten yinede zormudur kurtulması ?

evde çok zor canım..sarıya boyasan bile turuncu ve bakırlı yansımalı kötü bi saç rengi elde edersin
keşke bu kadar kolay olsa kmse saçlarından olmasa..

açmadan olmuyor. ya bilen bir arkadaşın yada kuaför yapabilir. açma işlemi hem riskli hem de istediğin sonuca ulaşamayabilirsin.

Back