merhaba arkadaşlar sizden yardım istiyorum.benim saç rengim koyu kahve siyaha yakın yani.boya alıp kendim boyamayı düşünüyorım.saç rengim nasıl anlatsam doğal bi renk olsun istiyorum mesela aşkı memnu dizisinde nihal vardı.onun saç rengi çok hoşuma gidiyodu o sanırım küllü kumral.peki ben loreal koyu küllü kumral alsam onunki gibi olur mu sizce? annem o açmaz koyu değil de normal küllü kumral al diyo. ama kaşlarım siyah,saçımdan farklı olur çok açılsın istemem.napiyim sizce yardımcı olursanız çok sevinicem
Yine doreli bir kahve olur saçınız açmaz fazla. Benim tavsiyem 10.1 ile falan boyamanız yoğun açık küllü sarılar olabilir zaten ilk boyamada doreli olacaktır yine ama zamanla o küllü boyayla kapanır. Sarıya boyadığınızda da saçınız fazla açılmaz merak etmeyin :) sabırlı olmanız lazım. Ben saçımı kumrala çevirmeye çalıştığımda 7.0 ile boyamıştım saçım siyaha yakın ve en fazla 1 ton açtı. Bu yüzden açık sarılarla boyayın diyorum.
Yine doreli bir kahve olur saçınız açmaz fazla. Benim tavsiyem 10.1 ile falan boyamanız yoğun açık küllü sarılar olabilir zaten ilk boyamada doreli olacaktır yine ama zamanla o küllü boyayla kapanır. Sarıya boyadığınızda da saçınız fazla açılmaz merak etmeyin :) sabırlı olmanız lazım. Ben saçımı kumrala çevirmeye çalıştığımda 7.0 ile boyamıştım saçım siyaha yakın ve en fazla 1 ton açtı. Bu yüzden açık sarılarla boyayın diyorum.
sadece kumral bile çok açar gibi geliyo oyüzden koyu kumral mı alsam bilemedim. ve kızıllık hiç sevmiyorum kızılımsılık olmasın diye de küllü koyu kumral alsam? ama bu sefer de bu resimdekiler kadar açmaz mı?
koyu kumral 6 numara koyu çıkar, siyaha yakın olur boyanınca ama zamanla akar. saçınız da zaten koyu renkmiş, bir değişiklik olmaz. bence 7.1 ile boyayın.
koyu kumral 6 numara koyu çıkar, siyaha yakın olur boyanınca ama zamanla akar. saçınız da zaten koyu renkmiş, bir değişiklik olmaz. bence 7.1 ile boyayın.