• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi koyulaştırmak istiyorum

bosnak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
25
0
16
İzmir
Kızlar benim saclarım bildiğiniz civciv sarısı :( ama boyum kısa ve hafif toplu olduğum için biraz kadınsı duruyorum. Şimdi saçlarımı koyu yapmak istiyorum. Ama ne yapıcağımı bilemedim !!!

Karamel istiyorum turuncu olur diye korkuyorum. Karamel ve bakır karıştırayım dedim. Cesaretim yok. Demet Akalının saç rengini yapayım dedim; bal köpüğü + kumral karışımı. Ona da cesaret edemedim yakışmaz diye. Saçlarımda orta boy. Boyadıktan sonra kısaltıcam belkide. Kızlar nolur yardım edin 10 gün sonra kuzenimin düğünü var. Ve ben dip boya yapmak yerine, renk değiştirmek istiyorum.............. :(

Yada daha önerileriniz varsa çok sevinirim :(

BİR DAHA SARI MI ? ASLAAAAA !!!!!!!!!!!!!

valla bu durumu kuaförlere sormak en güzlelidr..
güvenmiyorum dersen, bir kaç kuaföre sorarsın..

istersen kendi fotografını koy, ona göre yorum yapılabilir. ve hangi tonlarda istediğinin resmini kot. saçın şuan açık olduğundan neye boyasan tutar. endişe etme.

$606_151878734957737_1691778067_n.jpg

Rengim bu canım. Çoğu renk turuncu olur diyolar :(

Şu an herkesin elde etmek için çıldırdığı renge sahipsin :) tabi bu bir tercih ,zevk meselesi.
neva colorun renk seçeneklere bir bak, sana yakın gelen rengi yap, turuncu olursa cila yaparsın. zamanla turunculuk kayboluyor zaten oturuyor renk.

Saçlarım uzun olsa gayet hoş olabilir belki ama, kısa olduğu için yakıştıramıyorum bi türlü. Ve yüzüm biraz toplu. Kiloluyum birazda. Dediğim gibi beni çok kadınsı ve olduğumdan büyük gösteriyo.

Ama eğer ki boyamak isteyen olursa nasıl elde ettiğimi de söylüyorumm; PALETTE YOĞUN RENK AÇICI'yla rengini açtım. Daha sonra LOREAL " ÇOK ÇOK AÇIK DOĞAL SARI " boyadım. Loreal'in 01 numarası kullanılırsa eğer doğal sarı elde edebiliyorsunuz. 02 kullanırsanız o zaman saçınızda turunculuklar oluyor. Çünkü 02 olan " Çok çok açık DORE sarı "

canım küllü renkler turunculuk yapmaz istersen açık küllü kumral dene çok doğal bir renk çok da genç gösteren bir renk. Loreal'i tavsiye ederim ama köpük olanını değil...

Direkt koyuya boya bence.
Profesyonel değilsen saçının içine edersin yani.
Zaten kısaymış. İyice yıpranıp süpürge gibi olmasını istemezsin herhalde.
Küllü tonları kullanırsan yeşil olur.

Kızlar sarının üzerine kumral yapınca saç bir kaç yıkamadan sonra yeşil rengi alıyo. Kumral 2 defa denedim. Sarı kolay kolay bir renk tutmuyo. Sarıdan ve Siyahtan dönmek çok zor :(

Back