• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi EŞİTLEMEK için hangi renge boyamalıyım?

mutsuzprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
263
1
96
Ankara
selam kızlar, kahve saçlarımı loreal recital preference 7.3 le boyamıştım dipler açılıp turunculaşmıştı uçlarda bi değişiklik olmamıştı 2-3 hafta sonra tekrar aynı renge boyadım belki uçları da açarım hevesiyle ama sonuç değişmedi:19: yine 3 hafta ara verip bu sefer üst tarafı koyulaştırmak için palette 7.0 le boyadım ilk başta koyu oldu aradan şuan 2 hafta geçmiş olmalı diper aktı eski haline döndü:120:aslında amacım sürekli açık tonlara boyayıp küllü kumrala ulaşmaktı ama sürekli fikir değiştiriyorum ve küllü kumral artık bana itici gelmeye başladı daha sıcak tonlar ve koyu renkler dikkatimi çekiyo....aşağı saçımın şuanki halini ve beğendiğim renkleri koydum hangisine boyarsam saç rengim eşitlenmiş, turunculuktan kurtulmuş olurum?

$Fotoğraf-0002.jpg $b_24520121066960.jpg bu renk çok hoşuma gitti ama uçlara işlemez ve turunculuk yapar sanırım:26:

$Fotoğraf-0006.jpg $B_23991028.jpg market rafında ilk dikkatimi çeken boya ama kzılığı çok ve akınca hoş olmuyo diyolar:14:

$Fotoğraf-0009.jpg $B_66904842.jpg buda benim kendimce en uygun renk ama uçları eşitler mi?çekinceliyim:9:

$b_204201216586826.jpg $b_20420121649685.jpg ve geriye bu renkler kalıyo eh bunlarda eşitler artık:16:

İLGİLENENLER İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM FAZLA AÇIKLAYAMAMIŞ OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN SABAH KPSS SINAVIM VAR ŞİMDİLİK İYİ GECELER KIZLAR:54:

alttaki koyu olanlar hariç, koyduğun renklerin hepsi de turunculuk yapar az ya da çok. nötr bir ton yani ana renk seçebilirsin. mesela 6.0 kumral gibi, başka markalara bakabilirsin. ama turunculuktan kurtulmanın kesin yolu küllü bir renge boyamak olur. küllü kumral turunculukları iyi kapatır mesela.

Back