Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirmelimiyim? Yardımlarınızı bekliyorum (Resimli)

EbruuLy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
782
53
318
İstanbul
Selam kızlar yıllardır saç rengimi hiç değiştirmedim Resimde gördüğünüz gibi bakır, altın karamel, karamel kumral vs birbirine yakın renklere boyadım durdum. Şimdi yine diplerim çıktı ve ben durmadan saç boyamaktan çok sıkıldım. Sizce saçlarımı koyu bi renge boyamalıyımıyım yoksa bu renkde devam etmelıyım? Aslında bu rengi çok seviyorum ama 1 ayda dip boyası geliyo ne yapsam çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. Bide bu resimdeki renk nasıl olur acaba

Eklentiler

• $DSCI0698.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 228
  • $1251_buyuk.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 1.158
Son düzenleme:

kesınlıkle koyu renk yapma mısal sıyah.Neden dersen sonra sıkılıp açtıracaksın guzelım saçlar çop olacak kazık gıbı kalacak:) yaşamıştım bunu rengı çok hoş bence

kesınlıkle koyu renk yapma mısal sıyah.Neden dersen sonra sıkılıp açtıracaksın guzelım saçlar çop olacak kazık gıbı kalacak:) yaşamıştım bunu rengı çok hoş bence
Aynen benim korktuğumda bu zaten ya vazgeçersem dönüşü çok zor
Teşekkür ederim fikrin için :128:

köpük boyalarla dip boyası çok kolay oluyor tavsiye edrim eğer rengini beğeniyosan daha koyu bi renk yapma sonra kafanda peruk var gibi hissediyosun gidip saçını açtırıp tekrar boyatıyosun saçın süpürgeye dönüyo ama yine de renk eskisi kadar güzel durmuyo denenmiştir

Köpük boya eminim çok rahattır amakullandığım renklerde hiç bi markada bulamadım tavsiyeniz varsa denemeyi göze alabilirim

fotolarından görebildiğim kadarıyla gözlerin renkli o yüzden hem göz rengini dahada ortaya çıkarmak açısından hemde dip boya derdınden kurtulman için sana altın kahve, dore kahve, koyu karamel gibi tonları şiddetle öneririm bana kalırsa siyah yap siyahın asaleti hiçbi saçta yok ben siyah yaptım bütün arkadaslarım siyah yaptı çok memnunuz..ama tabi ileride saçını actırman zor olacak

Öncelikle görüşlerin için teşekkür ederim :) Zaten bu ara dediğin gibi dip boyasından kurtulmak için fena halde siyah veya koyu tonlarda bişey yapasım var ama tek korkum pişman olmak Kararsızlığım sürüyor :)

rica ederim :) benımde bi ara saclarım sarıydı altın sarısına boyatmıştım ama dip gerçekten cok büyük sorun kendi öz rengimde siyah benım cok kötü duruyordu dediğim gibi siyahtan korkuyorsan kahve tonları yap açmasıda kolay olur hem değişiklik olur :)

Ben de renkli gözlülere koyu tonlarda saçın çok yakıştığını düşünüyorum

Selam ebruuly :) Senin resimlerinin içinde solda ortada büyük resim varya, üzerinde beyaz gibi bişey var- onu çok yakıştırdım sana.. Kendin boyadıysan numarasını sorabilir miyim ?? Ben de bu tonlara boyuyorum ama çok soluk duruyor, seninki çok canlı çok hoş olmuş :)

Kızlar öncelikle örüşleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. sanırım aynı renge devam edicem çünkü yeni bi renge alışmak gerçekten çok zor

Selam canım o resimdeki renk palette 7.77 yoğun bakır birazda solmuş hali aslında :) sanırım aynı renge devam etmeliyim beni dolduruşa getirdin diyebilirim

dogru karar vermissin 1. renk gozlerini one cikartmis 2. renk sana gercekten yakisiyor 3. gozunun yeni renge alismasi o zamanda gecen surec zor oluyor. 4. siyahtan donmek saclari baya yoruyor diyorlar ( 3 aydir siyah kullanicisi olarak konu hakkinda fikir edinmedim henuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…