• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirmek istiyorum

enigma_86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
178
1
118
Adana
kızlar saç rengim budur turuncumsu oldu :(
ama ben doğal bi sarı istiyorum sizce ne yamalıyım

Eklentiler

• $303593_10150283872684463_682319462_7470036_7857224_n.jpg
    $303593_10150283872684463_682319462_7470036_7857224_n.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:
Mrb cnm saçlarımız aynı tonda benimde derdim aynı turunculuklar ve bende küllü açık kumral istiyorum. Ben igora 8.1in içine igoranın turuncu azaltıcısını ekleyerek kullanmayı düşünüyorum

ben de aynı dertten muzdaribim yaa.altın karamelle boyuyorum turunculuk gitsin istıyıorum ama koyu renk sac ıstemıyorum.sarıya yakın bı karamel ıstıyorum ama altın karamelle boıyadıkca turuncu bakır oluyor yaaa annamadm gıttı:(

Mrb cnm saçlarımız aynı tonda benimde derdim aynı turunculuklar ve bende küllü açık kumral istiyorum. Ben igora 8.1in içine igoranın turuncu azaltıcısını ekleyerek kullanmayı düşünüyorum

ben de aynı dertten muzdaribim yaa.altın karamelle boyuyorum turunculuk gitsin istıyıorum ama koyu renk sac ıstemıyorum.sarıya yakın bı karamel ıstıyorum ama altın karamelle boıyadıkca turuncu bakır oluyor yaaa annamadm gıttı:(

Nacaz eki kızlar :4::4:

napcaz peki kızlar :4::4:

kızlar saç rengim budur loreal excelence 9.1 küllü sarı ama gördüğünüz gibi turuncumsu oldu :(
ama ben doğal bi sarı istiyorum sizce ne yamalıyım
?Eki Görüntüle 391292

Aynen aynen aynen.. bende doğal küllü renk uzerıne sarı balyaj ıstıyorum henuz kullu bı renk denemedım ama bu tonda olmasından korkuyordum senı bulmuş. bence bı sonrakı boyada tutacaktır dıye duşunuyorum dıplerı uclarına gore daha turuncu sankii

Aynen aynen aynen.. bende doğal küllü renk uzerıne sarı balyaj ıstıyorum henuz kullu bı renk denemedım ama bu tonda olmasından korkuyordum senı bulmuş. bence bı sonrakı boyada tutacaktır dıye duşunuyorum dıplerı uclarına gore daha turuncu sankii

ben bu saçla 1 yıldır dolaşıyorum canım ve 5 defa falan boyadım aynı renk ama başta hoş bi renk zamanla turunculaşıyo :50::50:
Balyaj yapsam yakar mı acaba ya :44::44:

cnm belki biliyorsundur forumda kullumango diye bi arkadaşımız var o küllü saç konusunda baya bilgi sahibi forumda bi çok arkadaşta onun sayesinde istediği saçlara kavuştu ben onun bi tarifinde okumuştum kullu boyanın içine nohut büyüklüğünde mavi boya koyup öyle boyandığında turunculuğu alıyormuş küllü bir saç çıkıyormuş ortaya

Bende aynı tonu tutturmak için çok uğraştım.Defalarca boya aldım ordan burdan duyduğum ne varsa yaptım.Saçlarım berbat oldu.En sonunda gittim arkadaşlarımın tavsiye ettiği bir kuaföre
gösterdim istediğim rengi tutturdu.Tabi saçlarımın düzelmesi içinde düzenli olarak 2 haftada bir bakıma gittim.2 ayda saçlarımda toparlandı,istediğim renkte tam oturdu.Şimdi çok mutluyum.Boş yere o rezilliği çekmişim aynı paraya geldi keşke baştan gitseymişim

Bende aynı tonu tutturmak için çok uğraştım.Defalarca boya aldım ordan burdan duyduğum ne varsa yaptım.Saçlarım berbat oldu.En sonunda gittim arkadaşlarımın tavsiye ettiği bir kuaföre
gösterdim istediğim rengi tutturdu.Tabi saçlarımın düzelmesi içinde düzenli olarak 2 haftada bir bakıma gittim.2 ayda saçlarımda toparlandı,istediğim renkte tam oturdu.Şimdi çok mutluyum.Boş yere o rezilliği çekmişim aynı paraya geldi keşke baştan gitseymişim

cesaretımı kırdın:) bende mı kuafor yolunu tutsam ne yapsam bılemedım

İyi bir kuaför bulmakta problem yahu. En son 1 sene önce gittim sonra küstüm kuaförlere saçlarım kısacık ve saçma sapan bi renk oldu aylardır sadece kaş alımı için giderim.Evde yapılabilecek bi çözüm yokmu ya :(

Benim saçlar dayanmadı.Seninki ne kadar dayanıklı bilemem.Her seferinde kimyasal bir işleme maruz kalıyor bi süre sonra saçta isyan ediyor haliyle.Bence bir kere öde istediğin rengide kullan derim.Seçim senin tabiki

İyi bir kuaför bulmakta problem yahu. En son 1 sene önce gittim sonra küstüm kuaförlere saçlarım kısacık ve saçma sapan bi renk oldu aylardır sadece kaş alımı için giderim.Evde yapılabilecek bi çözüm yokmu ya :(

Bak işte en hassas noktam bu.İşini bilen insanlara gidin derim.Kadını kadın yapan saçıdır.Çok büyük elit salonlarda tomar tomar para veriyorlar.Gene bir halta benzemiyor.Bazen televizyonda bu baştan yarat programlarına bakıyorum.Çok isim yapmış adamlar bir kesim yapıyor.Dersinki kadın bizim yalının fukara beslemesi.Doğru adreste her zaman bir kere ödersin,sonrada mutlu mutlu gezersin.

Birde şu nokta var uzman bir kuaför bulduysanız danışın,illa ben bunu istiyorum demeyin.Gittiğim kuaförde bazen kadınlar geliyor,elinde bir resim ben hürremin saçını istiyom diyor,adam diyorki bu renk size olmaz tavsiyede bulunuyor yok ben illa hürreminkinden istiyom.Be bacım kadın renkli gözlü beyaz tenli,sen siyah gözlü esmer tenli gidermi sana

Göz var nizam var dimi ama

Back