Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb cnm saçlarımız aynı tonda benimde derdim aynı turunculuklar ve bende küllü açık kumral istiyorum. Ben igora 8.1in içine igoranın turuncu azaltıcısını ekleyerek kullanmayı düşünüyorum
ben de aynı dertten muzdaribim yaa.altın karamelle boyuyorum turunculuk gitsin istıyıorum ama koyu renk sac ıstemıyorum.sarıya yakın bı karamel ıstıyorum ama altın karamelle boıyadıkca turuncu bakır oluyor yaaa annamadm gıttı
Mrb cnm saçlarımız aynı tonda benimde derdim aynı turunculuklar ve bende küllü açık kumral istiyorum. Ben igora 8.1in içine igoranın turuncu azaltıcısını ekleyerek kullanmayı düşünüyorum
ben de aynı dertten muzdaribim yaa.altın karamelle boyuyorum turunculuk gitsin istıyıorum ama koyu renk sac ıstemıyorum.sarıya yakın bı karamel ıstıyorum ama altın karamelle boıyadıkca turuncu bakır oluyor yaaa annamadm gıttı
kızlar saç rengim budur loreal excelence 9.1 küllü sarı ama gördüğünüz gibi turuncumsu oldu
ama ben doğal bi sarı istiyorum sizce ne yamalıyım ?Eki Görüntüle 391292
Aynen aynen aynen.. bende doğal küllü renk uzerıne sarı balyaj ıstıyorum henuz kullu bı renk denemedım ama bu tonda olmasından korkuyordum senı bulmuş. bence bı sonrakı boyada tutacaktır dıye duşunuyorum dıplerı uclarına gore daha turuncu sankii
bende bi türlü kurtulamadım şu turunculuktan kızlar ya normal boyanın içine az bişey mavi katsak çözüm olur mu ki
Bende aynı tonu tutturmak için çok uğraştım.Defalarca boya aldım ordan burdan duyduğum ne varsa yaptım.Saçlarım berbat oldu.En sonunda gittim arkadaşlarımın tavsiye ettiği bir kuaföre
gösterdim istediğim rengi tutturdu.Tabi saçlarımın düzelmesi içinde düzenli olarak 2 haftada bir bakıma gittim.2 ayda saçlarımda toparlandı,istediğim renkte tam oturdu.Şimdi çok mutluyum.Boş yere o rezilliği çekmişim aynı paraya geldi keşke baştan gitseymişim
Bende aynı tonu tutturmak için çok uğraştım.Defalarca boya aldım ordan burdan duyduğum ne varsa yaptım.Saçlarım berbat oldu.En sonunda gittim arkadaşlarımın tavsiye ettiği bir kuaföre
gösterdim istediğim rengi tutturdu.Tabi saçlarımın düzelmesi içinde düzenli olarak 2 haftada bir bakıma gittim.2 ayda saçlarımda toparlandı,istediğim renkte tam oturdu.Şimdi çok mutluyum.Boş yere o rezilliği çekmişim aynı paraya geldi keşke baştan gitseymişim
İyi bir kuaför bulmakta problem yahu. En son 1 sene önce gittim sonra küstüm kuaförlere saçlarım kısacık ve saçma sapan bi renk oldu aylardır sadece kaş alımı için giderim.Evde yapılabilecek bi çözüm yokmu ya