akmadı hala siyah duruyooçok yıranır heralde saçımm kuaförle konuşmak lazım
Koleston renk açıcı ile 1 ayda 2 kez açtım saçımı hiçte yıpratmıyor..Asıl kuaföre gittiğinde bi aceminin yada ustanın dalgınlına uğrarda saçından olursan hiç şaşırma geri toplanması en az 2 sene!
O sebeple ben derim ki yarın hemen bi a.ıcı al koleston olsun ama güvenilir, aç saçını...Palette delüxün ayışığı diye bir rengi var onada boya bak mis gibi oluyo musun olmuyo musun ;-)
Yok yok ne turuncu nede kızıllık olmuyo hemde yıpratmadan hemen açıyo bilgin olsun...Bildiğin civciv sarı oluyosun :) o halinle aynaya bakma kendinden iğrenirsin hahahhahaa
Dediğim gibi eğer karamel istiyorsan ayışığı rengini denemelisin...aynı rengin boyasını 1 hafta 10 gün sonra yenile
Sonra gel burda bana "sağol filizcim harika oldu" diyeceksin %100 eminim :)
:))) kaç işlemde civciv sarısı gibi oluruz?...benm saç rengimde karamel ayrıca.saçda hangi renk boya olursa olsun sarıyamı dönüşüyo anlamadım pekd
fotoğraf yüklemeyi isterdim ama mesj sayısı yetersiz sanırım ya:) açıçıyla saç nasıl bi renk alıo ki bide açııdan sonra hemen aynı gün boyuyabiliyormuyuz saçıı
fotoğraf yüklemeyi isterdim ama mesj sayısı yetersiz sanırım ya:) açıçıyla saç nasıl bi renk alıo ki bide açııdan sonra hemen aynı gün boyuyabiliyormuyuz saçıı
bende merak ediyorum bu soruların cevabını;
aaaaaa kızlar cvp yazdım ya aşk olsun yaniiii
bence iyice aksın öyle boyat saçlarınıda besle bu arada bakım yap.önce kestir istersen uçlarından aldır bi.sağlıklı uzasın sonra istedğn renge boyat:))
öyle yapıcaz mecburen artık((...ama beklemekde istemiyorum.çünkü 5 ay oldu hala akacak diye bekliyorum offf offf..bir boya tamamen saçdan akmıyokiii.
ya bende boyatmştım gece mavisine mavisi hemen aktı o anlar çok güzeldi gözlerimde renkli olduğıu için güzel gitti.ama siyahı kaldı oda 5-6 ayda zor geçti siyahlık zor geçiyor sinir bozucu şey.hiç bişey denemedm o ara.gerçi denesemde bi fayda etmez tam aksine zararı olur kırar saçımı boya.bekle biraz daha eğer çook sıkıldysan dediğim gibi önce bi kuaför araştır sonra bi danış öyle karar ver canm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?