• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar merhaba bir ay önce saçlarımı gece mavisine boyadım şimdide değiştirmek istiyorum ten rengim beyaz yanaklarım kırmızı:) gözlerimde koyu kahverengi kuaförde boytırımda siyahtan karamel gibi renklere dönmek zor muu yaa biri beni bilğilendirssinnnn tşkler:)

siyah boya aktı mı durumu ne??
siyahtan dönmek zor canım:50: saçların yıpranmamışsa oryalle açtırıp boyayabilirsin. kuaföre yaptırırsan iyi olur.
kuaför olmaz diyorsan; palette ve kolestonun renk açıcıları var ama onlar kaç ton açar bilemiyorum. o konulara bak istersen.

Son düzenleme:
akmadı hala siyah duruyoo :( çok yıranır heralde saçımm kuaförle konuşmak lazım

Koleston renk açıcı ile 1 ayda 2 kez açtım saçımı hiçte yıpratmıyor..Asıl kuaföre gittiğinde bi aceminin yada ustanın dalgınlına uğrarda saçından olursan hiç şaşırma geri toplanması en az 2 sene!

O sebeple ben derim ki yarın hemen bi a.ıcı al koleston olsun ama güvenilir, aç saçını...Palette delüxün ayışığı diye bir rengi var onada boya bak mis gibi oluyo musun olmuyo musun ;-)

akmadı hala siyah duruyoo :( çok yıranır heralde saçımm kuaförle konuşmak lazım

beautenova arkadaşın dediğine katılıyorum. kuaförler açınca mahvediyor:50: çok iyi olması lazım anca. bir de onda yaptırman için palavra da atabilir. yoğun renk açıcıyla bir iki kere açarsan karamel yapılacak konuma gelir bence.

kuaföre git canım sakın evde yapıp saçını yıpratma karamel de yakışır senin annlattığın özelliklerine yaparsan resmini koy görelim :))

Koleston renk açıcı ile 1 ayda 2 kez açtım saçımı hiçte yıpratmıyor..Asıl kuaföre gittiğinde bi aceminin yada ustanın dalgınlına uğrarda saçından olursan hiç şaşırma geri toplanması en az 2 sene!

O sebeple ben derim ki yarın hemen bi a.ıcı al koleston olsun ama güvenilir, aç saçını...Palette delüxün ayışığı diye bir rengi var onada boya bak mis gibi oluyo musun olmuyo musun ;-)

peki bende bişi sorabilirmiyim?:)

hangi tona geldiğinde istediğimiz renge boyanır, onu nasıl anlıcaz?...mesela diyelim turuncu oldu.turuncubir zemin mi oluyo yoksa o turuncu olan boya mı oluyo?..ben küllü sarı istiyorum.o küllü sarı için hangi tonda olması lazım işlemden sonraa...cvplarsanız çokk sevirinirim:))

Yok yok ne turuncu nede kızıllık olmuyo hemde yıpratmadan hemen açıyo bilgin olsun...Bildiğin civciv sarı oluyosun :) o halinle aynaya bakma kendinden iğrenirsin hahahhahaa

Dediğim gibi eğer karamel istiyorsan ayışığı rengini denemelisin...aynı rengin boyasını 1 hafta 10 gün sonra yenile

Sonra gel burda bana "sağol filizcim harika oldu" diyeceksin %100 eminim :)

Son düzenleme:
Yok yok ne turuncu nede kızıllık olmuyo hemde yıpratmadan hemen açıyo bilgin olsun...Bildiğin civciv sarı oluyosun :) o halinle aynaya bakma kendinden iğrenirsin hahahhahaa

Dediğim gibi eğer karamel istiyorsan ayışığı rengini denemelisin...aynı rengin boyasını 1 hafta 10 gün sonra yenile

Sonra gel burda bana "sağol filizcim harika oldu" diyeceksin %100 eminim :)

:))) kaç işlemde civciv sarısı gibi oluruz?...benm saç rengimde karamel ayrıca.saçda hangi renk boya olursa olsun sarıyamı dönüşüyo anlamadım pek:Dd

fotoğraf yüklemeyi isterdim ama mesj sayısı yetersiz sanırım ya:) açıçıyla saç nasıl bi renk alıo ki bide açııdan sonra hemen aynı gün boyuyabiliyormuyuz saçıı

:))) kaç işlemde civciv sarısı gibi oluruz?...benm saç rengimde karamel ayrıca.saçda hangi renk boya olursa olsun sarıyamı dönüşüyo anlamadım pek:Dd

Kaç işlem değil canım saç hacmine göre al açıcının kutu sayısını..İlk işlemde olacak bunlar...Şaşırma...Benim saçım çoktur ve uzun (resmime bakma orda kısa) bana 2 kutu ucu ucuna denk geldi.
Eveet hangi renk olursa olsun boyalı saçın açınca bildiğin sarışın oluyosun ama bu bariz çakma sarışın :))))

Yani astar olmuyor çünkü astar gibi açılan saç donuk mat ve bi kaç renk olur...Açıcıyla istenilen zemin hazırlanıyor...Sonra ne renk istersen boya işte

Son düzenleme:
fotoğraf yüklemeyi isterdim ama mesj sayısı yetersiz sanırım ya:) açıçıyla saç nasıl bi renk alıo ki bide açııdan sonra hemen aynı gün boyuyabiliyormuyuz saçıı

Kızlar saçlarınız kirli olsun açıcı çok az kaşındırıyo eldivensiz kesinlikle çalışmayın!....Ha unutmadan regl olmanıza1 hafta kala veya bittikten 1 hafta sonra uygulayın açıcıyı

Sürer sürmez siyahta olsa boya 15 dk da açılıyo, daha sonra şampuansız arındırın ılık suyla ve krem yapın durulayın, şampuan yok! unutmayın

kurutun saçı tarayın ve hemen boyayın hepsi bu..

Daha bir ay önce saclarini mavi siyaha boyamissin saclarini acmak icin biraz daha beklemelisin ve bu süre icinde saclarindaki boyayi dogal yöntemler ile akitmalisin; beyaz sabun, bazi sac bakim kürleri, kepek sampuani vb.
Saclarin palette veya koleston ile acildiginda acik turuncu olur ve o renkten kurtulman gercekten cok zor. Hangi renk yaparsan yap o turuncu yansimalar kaybolmaz ama sen karamel istedigin icin isin biraz daha kolay. Acilan sacin üzerine 8.0 numara acik kumral boyarsam karamel elde edebilirsin.
Daha önce saclarini actin mi bilmiyorum ama cok zor, saclarinin homojen acilmasi icin cok hizli olmalisin, en ufak bir vakit kaybinda saclarin alacali bulacali olabilir.
Sen en iyisi kuaför arastirmasina gir simdiden. Isini iyi yapan bir kuaför bulmaya calis. Evde sac acma islemi o kadar basit bir islem degil, tek basina yapman riskli daha önceden tecrüben de yok sanirim. O yüzden kuaföre danisman daha iyi olur senin icin.

Son düzenleme:

bende merak ediyorum bu soruların cevabını;:D

aaaaaa kızlar cvp yazdım ya aşk olsun yaniiii

:Dd pardon görmemişim :))) çokk teşekkürler..ama şimdi allta karamel üstte kendi saçım var.altı başka üstü başka olacak açılınca:d...en iyisi akmasını bekliyim.kendi saçımın üzerine o açıcıyı kulanayım sonra çık bir renk elde edincede istediğim renge boyarım:)) çünkü altta karamel var sonra karamelin üstüne başka renk ohoo dipte başka renk çorba olurum:ddd...ya tutturamazsammm istediğim rengi.:(

bence iyice aksın öyle boyat saçlarınıda besle bu arada bakım yap.önce kestir istersen uçlarından aldır bi.sağlıklı uzasın sonra istedğn renge boyat:))

bence iyice aksın öyle boyat saçlarınıda besle bu arada bakım yap.önce kestir istersen uçlarından aldır bi.sağlıklı uzasın sonra istedğn renge boyat:))

öyle yapıcaz mecburen artık:(((...ama beklemekde istemiyorum.çünkü 5 ay oldu hala akacak diye bekliyorum offf offf..bir boya tamamen saçdan akmıyokiii.

öyle yapıcaz mecburen artık:(((...ama beklemekde istemiyorum.çünkü 5 ay oldu hala akacak diye bekliyorum offf offf..bir boya tamamen saçdan akmıyokiii.

ya bende boyatmştım gece mavisine mavisi hemen aktı o anlar çok güzeldi gözlerimde renkli olduğıu için güzel gitti.ama siyahı kaldı oda 5-6 ayda zor geçti siyahlık zor geçiyor sinir bozucu şey.hiç bişey denemedm o ara.gerçi denesemde bi fayda etmez tam aksine zararı olur kırar saçımı boya.bekle biraz daha eğer çook sıkıldysan dediğim gibi önce bi kuaför araştır sonra bi danış öyle karar ver canm:)

ya bende boyatmştım gece mavisine mavisi hemen aktı o anlar çok güzeldi gözlerimde renkli olduğıu için güzel gitti.ama siyahı kaldı oda 5-6 ayda zor geçti siyahlık zor geçiyor sinir bozucu şey.hiç bişey denemedm o ara.gerçi denesemde bi fayda etmez tam aksine zararı olur kırar saçımı boya.bekle biraz daha eğer çook sıkıldysan dediğim gibi önce bi kuaför araştır sonra bi danış öyle karar ver canm:)

evett öyle yapıcaz artık.tek başıma yapmaya kalkmışmıcam:((

Back