• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirmek istiyorum

oske9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
707
1
0
Erzincan
Bana ne renk saç gider? Bu aralar siyah saç yapmak istiyorum ama kararsızım da =S Fikirlerinizi merak ediyorum .:26: $12301_1424884623281_1267715691_1217708_8268105_n.jpg

güzel bi yüzün var gözlerinde renkli
siyah yapma derim çok sert bi renk daha yumuşak tonları dene kahve kestane falan

Siyah parlak saçlara çok merak sardım bu aralar , yakışacağına emin olsam hemen yaparım ama kime sorsam kestane yapmamı öneriyor veya kahve tonları..

Siyah parlak saçlara çok merak sardım bu aralar , yakışacağına emin olsam hemen yaparım ama kime sorsam kestane yapmamı öneriyor veya kahve tonları..
bence orta kahve rengi yap canm yada sıcak çikolata falan yada LOREAL CASTING CREME GLOSS-530 SICAK ÇİKOLATA parlak istedgn gib oluri

Son düzenleme:
Koyu kestanede olabilir ama siyahta kalacak aklım =)

koyu kestanede siyah gibi duruyor pek bir fark yok bence önce koyu kestaneyi deneyin beğenmediğiniz durumda siyahtan dönerken uğraşacağınız kadar uğraşmazsınız,kestaneyi beğenir içiniz sinerse,hoşta tepkiler alırsanız boyarsınız siyaha,kestane denemelik olsun yani:34:

Son düzenleme:
Hiç yazını okumadan direkt fotoğrafına baktım ve siyahın çok yakışacağını düşündüm.Sen de siyah istiyormuşsun zaten.Uzun süre kullanacaksan siyah olsun ama yok ben çok çabuk sıkılırım diyorsan açması kolay olsun diye koyu kestane yap.

Siyah senin gibi ten rengi olan kişilerde çok güzel ve göz alıcı durur.:71:

Son düzenleme:
evet siyahtan sıkılırsan, kurtulmak için saçını açtırman gerekecek ve saçların çok yıpranacak. altın parıltılı kahvelere bir bak bence.

Şu an saçım altın parıltılı palettenin toffe kahvesine boyalı durumda. Fakat ilk başlarda kutudaki rengin aynısı gibi dururken, şimdi daha açık bir renk oldu boya aktıkça, hiçte hoş durmuyr. Siyah rengin saçlarımda mat durmasından ve bu yüzden yakışmamasından korkuyorum. Sanırım koyu kestane boyayacağım. Peki hangi marka en iyisi sizce? Hangisini tavsiye edersiniz

kızılda hoş olabilir.ama birden siyah yapma derim,yavaş yavaş koyulta bilirsin çok istiyorsan cnm nacizane fikrim:...

siyah sert gösterir ve düzeltme ihtimalin pek yoktur ..
bence kahve tonlarında yap..
siyah yapıcam diyosan illa,sakın mavi siyah yapma saçı yanmış yıpranmış gibi gösteriyor

benim saçlarım bal köpüğüydü siyaha boyadım parlaklık konusunda evet siyah çok parlak ve hacimli gösteriyo ama düz saçlılar da daha güzel oluyo.. beyaz tenlisin aslında hoş olabilir ama açması zor

Back