Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirmek istiyorum

Darkpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
9
3
1
34
Merhabalar yardiminiza ihtiyacım var 6 ay önce ombre yaptirmistim yiprandi biraz kestirdim omuz hizamda ve ombresi bozuldu artik çok heves etmiştim ama bu ombreden ben çok çabuk sıkıldım ve şimdi doğal görünümlü kahve olsun istiyorum köyü küllü kahve , yoğun küllü kestane , veya (karamel de gelip gidiyor aklima) arasında kalıyorum sizce nasıl bu renkler sıcak alt tona sahibim cilt rengim yani buğday tenliyim kuaför gidip açma boyama mi yapılacak kendim boyasam tutar mı beni aydinlatir misiniz?

Sıcak alt ton dediğim ten rengim buğday tenliyim yani beyaz yada esmer değilim, kolunuza bakıp damar renginizden biliniyor Google'dan öğrenebilirsiniz ayrıntılı olarak
Sey ten renginiz deil saciniz alt tonu yani kahve uclari sarimi o anlamda sordum yanlis yazmisim heralde

Bende bugday tenliyim bu arada bu arada danar olayini bilmiodm iyimis o.ben once sacimi ince tutamlar halinde folyo sistemi ile profesyonel acici ile 10 dk tutarak actn once uclar en son dipleri actm oda 5 dk bekwterek toplam 15 20 dk saci actim acicinin icine 20 volum kullandm boylelikle yipranamadi yikadim mor sampuanla sonra 8.1 ile boyafim uclari 9.1 boyadm oldu ondan dedim hani koyuysa hafifde olsa acmak lazm ama korkma hemen acilir simsiyah olmadigi icin sıkıntı olmaz kaufore gitmiorm cunku su 8.1 sarisini tutturani daha gormedm yanliz acarm dersen 5 tl olanlardan alma iyi acici mqvi toz acici al 7 tona 9 tona kadar acanlardan oksidani dusuk koy yanamaz sac ee birde toplamda 15 dj da sac acilinca bekletme cok olmadigi icin oyleliklede zarar göremiyor buda yontem ben boylelikle kullu sari tonlarıni elde ettim

Çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdiniz, ama şu var ben heryerde ucuzluk olan açıcı görüyorum kalitelilerin adı nedir avmlerde var mıdır

Benim uçları sari dibim küllü koyu kumral yani dibim koyu ucuna göre, kendim yoacak olursam eğer önce dibi mi ucu mu acicam?

Benim uçları sari dibim küllü koyu kumral yani dibim koyu ucuna göre, kendim yoacak olursam eğer önce dibi mi ucu mu acicam?
Once uclari dipleri elleme folyo yap bir suru uzunluga göre ince tutamlar halinde ince olsun ama alacali olur yoksa acilmasi ince ince tutamlari folyolayarsk acici sür iyi acici al nette var ucuz olanlari tam acamayabilior turuncu kalio sonra acilan yerleri 5 dk bir kontrol et acik sariya kadar acilir o sonra ac oralari hemen diplere sür oda 5 dk açılır sonra yika hepsini en az 2 kere sampaunla hemen akmip acici sacdan soonra kullu tonlarada boyamani yap ne istiorsan tutar cok acik sari alma ama acici surdugun icin ztn ilk boyaman acik olacaktr 8.1 sursen o 9.1 gibi olacaktr

Çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdiniz, ama şu var ben heryerde ucuzluk olan açıcı görüyorum kalitelilerin adı nedir avmlerde var mıdır
Ben kuaf marka mavi toz olucak ama onu kullandm 7 tona kadar aciyormus netten siparis verdm suan en profesyonel olan blonde me die marka var oksidanini da ayni marka al daha iyi turuyormus blonde me 9 tona kadr aciyordu sanirim ya eger oyleyse 20 volum blonde me nin oksidaninids siparis ver bu arada boyama yaptikdan snra mor yada mavi sampuan surup 5 dk bekletip yikayabilirsin iyi acsrsan gerek kalmaz gerci kullu boyaman kurtarır o saci kaufore para verecegine o aciciya para ver en azindan 2 sene rahat gider o acici buyuk ztn tek kullanmkikda deil

Çok teşekkür ederim valla deli cesaretim geçmezse yapicam çok da korkuyorum elime yüzüme bulastirmaktn

Burde acici ve oksidani eklediginde olculeri yazar geeci 1;1 yada 1.5 diede kivami ekleye ekleye denk getorebilirsin kivami ne kati plsun mede ccivik eger en uclari sariysa ve sen degirmek istemiosan oralara.akar civik oldumu zarar verir yakmasa bile ondan cok katida olmasin acmaz ozmn normal olsun fircadan akip gtmesin acici surdugun kisimlar folyolu olsun birde hem hemen acilir bekleme yapmazsn fazladan zarar gorremez sac 40 dk bekleyenler var sende beklememis olursun

Çok teşekkür ederim valla deli cesaretim geçmezse yapicam çok da korkuyorum elime yüzüme bulastirmaktn
Bende korkuyordum dore sac goruyodm dip biya yaptgmda illa dore oluyordu o igoranin turuncu azaltici 0.22 ekledgmde bile dip boyaya illa tekrar turuncu oluyordu sinie oldm actm bnde hemen acildi ztn oo seye bak 9 tona kdrmi aciyor 5 tona kadrmi arastr oyle siparis ver acicini marketlerde satılan tam saci acamadigi icin ya turuncu ya dore kaliyorr ee ozmn bn 9.1 de boyasam 121 yada en acik 01 de boyasam turuncu kaliyor iyice turuncu oluyor hatta sac tam acilamiyor cunku oksidanlarda turuncuya kadar acabilior boyanin yanindaki oksidanlar.ondan acmak lazm yanlis her ay dip boya gekince napcaz acici surmek her ay o iyi bisi deil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…