Saç Rengi ve Saç Boyama Sac rengımı degıstırmek ıstıyorum yardımmm

dalga_izleri

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
81
10
296
Saclarımda platın rofleler vardı bır sure once bır kac kez bal kopugu ve kahve kopugunu karıstırıp boyamaya basladım tabı altları acık renk olunca yıkandıkca acılıyor saclarım...
son bır haftadır saclarıma taktım kafayı sankı boyle pıs bır sarı olur ya kırlenmıs gıbı oyle duruyor gıbı gelıyor resımlerı ekledım sarıdan vaz mı gecsem yada tarcın bakırlara mı gecıs yapsam bılemedım...
ama bır yandan da tekrardan sarıya donmek ısterım de ıyıce saclarımı yıpratırmıyım dıye de dusunuyorum...
aranızda yıkandıkca akan gecıcı sac boyası kullanan var mı ?

Canım bence saç rengin cok guzel bir renk ikincisi sarıydı felan filan biraz akan boya bulmak zor lorral casting 28 yikamaya kadar kalici dedigi bir ari sutlu boyasi var bide bitkisel boyalarda akıcı ozellige sahip onun disinda genelde pembe mavi vs vs renkli tarzdaki boyalarda akici boya bulman daha kolay ayrica bence vazgecme derim bakirlik yok sarinda temiz bir sari cokta sirin duruyor :) ama bakir tonlarida ten renginden kaynakli yakışır

Lilith-Sama cokk tesekkurederım .... Belkide ben bu aralar sıkıntılı olduğum için saçlarıma sardım kafayı bana sorsan sacının rengı ne renk dıye çingene sarısı derım o derece :) ama baska bır gozden guzel durdugunu duymak guzel :))

Bayanin en can alici ozelligi herhangi bir depresyonda sıkıntıda direk saclarimiza gidiyoruz icimize sinmedimi cehennen oluyor bize vallahi :) haklisin canim anliyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…