Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirmek istiyorum..Sizce hangi rengi tercih etmeliyim?

angeloves55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
71
0
merhaba saç rengimi değiştirmek istiyorum link burdanilq__n Resmi Resimleri - Upload.gen.tryardımcı olursnaız sevinirm burda saçımda koyu kahvel vardı 1yıldır saç boyaıs kullanmıyorum saçımın rengi biraz açıldı çikolata karamelle kızıl istiyorum erkek arkadaşım esmer olduqum için kızıl sana yakışmaz diyor siizn önerileriniz neler:KK1: birde hayatımda ilk defa saçımı koyu yaptım orta kumral saçlarım kahve kaldı :KK43:annem boyadıkça saç rengi değişiyor dedi 1. 1.5 yıl oldu saçlarımda boya tamamen gitti ama halaen kopyu eskiden saçlarımın doğal rengi daha açıktı:KK43:(((((((

Son düzenleme:
ben de saçlarımı koyu kahve yapmıştım koyudan dönmek çok zor oluyo bir daha tövbe dedim:KK70:
bence karamel tonları ten rengine daha güzel yakışır yada çikolata kahve tonları :KK34:

yakışmaz diye birşey yok cnm kızlar saçını sarıya boyatıp sonra da solaryuma giriyorlar hoş da oluyor ayrıca şu hürrem rengine yakın tonlar da çok hoş duruyor kaşların kalın veya koyuysa kaşı da o renge dönderiyorlar gayet güzel oluyor

X