• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirme konusunda kararsız kaldım

medusaa_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
11
0
16
Ankara
saçlarımı 1 ay önce alix avienin kumral yoğun bakırına boyamıstım saçlarımda daha önceden de boya olduğu için her tarafına farklı tonda tuttu,ben de biraz akmasını bekledim.Şimdi tekrar boyayacağım mavi siyah boyayıp aralara lacivert renk attırmak istiyorum sizce siyahım akıp altından sacma sapan seyler çıkar mı? yada baska bi renk onerirmisiniz yaşıma ağır gitmesinden korkuyorum

Bu gün saclarımın arasına mavi attırmaya gittim ve kuaförün mavi yapmaya calıstığı saç siyaha döndü napcam simdi ya uff :(

canım üzüldüm senin adına olmamış saçın istedigin gibi..ama mavi siyah ama ha boyama hem dönüşü çok zor hemde saçın pigmentlerini en çok bozan en keskin renktir..bende yıllar yılı mavi siyah kullandım .sürekli kullandıgında hani akmaz renk degişmez aylarca boyama fark etmez dip boyası yeterli gelir parlaktır falan ama degiştirmek istesen pek çok koaför yapmıuyor ..yaparım diyen beceremiyor.becerende dünya para istiyor.ve en önemlisi saçını kaybede biliyorsun.dogal bi siyah gibide durmaz..siyah istiyorsan alternatif koyu kahve ,açık kahve ,yogun koyu kumral falan dene..nacizane fikrim..ben degiştirecem diye çok ugraştım kendim evde saçık yıprandı çok..topalamaya çalışıyorum şimdi..

saçlarımı 1 ay önce alix avienin kumral yoğun bakırına boyamıstım saçlarımda daha önceden de boya olduğu için her tarafına farklı tonda tuttu,ben de biraz akmasını bekledim.Şimdi tekrar boyayacağım mavi siyah boyayıp aralara lacivert renk attırmak istiyorum sizce siyahım akıp altından sacma sapan seyler çıkar mı? yada baska bi renk onerirmisiniz yaşıma ağır gitmesinden korkuyorum

Çok sık boyamamalısın bence .kesmek zorunda kalma saçlarını

Back