• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirebilir miyim acil (resimli)

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb. kızlar geçenler saçımı küllü kumral boyattım altta sarılarım vrdıı kötüü olduu.renginii değiştirmek istiyorumm.

şu saçımı kuafördee sinem kobalın rengine dönüştürebilirler mii??:44:

Eklentiler

• $2443443.jpg
    $2443443.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $64545332.jpg
    $64545332.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $434343.jpg
    $434343.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $45465677.jpg
    $45465677.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 55
sinem kobal gibi yaparlar ama sen alışamazsın.
açıcaksın madem yavaş yavaş dene
kendi saç tonunun bir iki ton açığını dene zaten yaz ayındayız gittikçe güneştende açılır. bak bunu dene ben öyle yaptım çokta memnunum. sinem kobalın gibi birden yaparsan gerçekten alışamaz sonra kendi tonunda boyamaya gidersin

daha öncesinde sinem kobalın rengini kullandım ama alışığım saçım öyleydii sonraa bu renge boyadımm ama hiç sevmedimmm. :44: kuaförlere güvenemiyorumm açıkçasıı çnküü altımda sarıılarım vardıı yani sarı balyajlarım bu renge boyayınca yeşillikler oluştuu vs. şimdi sinem kobalın rengine geri dönmek istiyorum yapabbilirler mi acabaa:44:

sinem kobalın saç rengi çok güzel
benim saçl rengim onunkine yakın şu anda :33:

senin sac renginde guzel ama sikilmissan degistir.en iysini sen bilirsin ten rengine ve yuzune uyuyorsa eger yap.sinem kobalin sac rengi cok guzel bende beyeniyorum.lakin sarisinin adi esmerin tadi.

Son düzenleme:
Back