• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sac rengimi actirmak istiyorum, ne onerirsiniz? (Resimli)

soyasos

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
12
1
18
gecen sene bir hevesle kizila boyattim sacimi. Sonra pisman oldum geri donmek istedim ama nafile, uzerine koyu kahve boyatmama ragmen tutmadi kizil renge geri dondu bir aya. Mecburen uzadikca ucundan kese kese anca kurtulabilirsin dediler kizildan. Bir sene gecti su an sacimin yarisi kizil yarisi kumral hic hos bir goruntu degil :/ ama kizillarimda acildikca hafif bakir bir renge dondu. Acaba diyorum bu sacimin rengini actirsam biraz nasil olur? Bir de nasil acabilirler boya mi yoksa baska bir maddeyle yapiyorlardi adini bilmiyorum onunla mi. ya da aralara mi acik attirsam cok kafam karisti. Nasil toparlayabilirim bu saci?

image.jpg

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 103
gecen sene bir hevesle kizila boyattim sacimi. Sonra pisman oldum geri donmek istedim ama nafile, uzerine koyu kahve boyatmama ragmen tutmadi kizil renge geri dondu bir aya. Mecburen uzadikca ucundan kese kese anca kurtulabilirsin dediler kizildan. Bir sene gecti su an sacimin yarisi kizil yarisi kumral hic hos bir goruntu degil :/ ama kizillarimda acildikca hafif bakir bir renge dondu. Acaba diyorum bu sacimin rengini actirsam biraz nasil olur? Bir de nasil acabilirler boya mi yoksa baska bir maddeyle yapiyorlardi adini bilmiyorum onunla mi. ya da aralara mi acik attirsam cok kafam karisti. Nasil toparlayabilirim bu saci?

image.jpg

Saçın çok koyu bir renk değil,akmış zaten kızılların.
Açtırabilirsin,uçlar biraz yıpranır.Kuaföre gidersen ever oryal denen mavi toz ile açacaklar.
Biraz maharetin varsa kendin de boyayabilirsin.
Ne renk olmak istiyorsun?

Acik kumral gibi olsun birazcik acilsin istiyorum damkizillar acilinca ne renk olur bilmiyorum :/ pembe gibi bi renk olur diye korkuyorum.

Bur denactirmak cok yipratiyor diyorlar onun yerine sacimin bir acik tonuna boyasam tutar mi acaba

Acik kumral gibi olsun birazcik acilsin istiyorum damkizillar acilinca ne renk olur bilmiyorum :/ pembe gibi bi renk olur diye korkuyorum.

Bur denactirmak cok yipratiyor diyorlar onun yerine sacimin bir acik tonuna boyasam tutar mi acaba

Kumral tonları genelde kızıllığı kapatır.Ama dipleriin ve uçların rengi eşit olmayabilir.
Önce sadece kızıl boyalı yerleri boyayıp sonra eşitleyecek bir tona boyayabilirsin.Ya da dediğin gibi bir tutamda deneyeceksin.
Sadece uçlarını da açabilirsin röfle seti olan boyalarla.. Sonra istediğin renge boyarsın

ya tam istediğim hayalini kurduğum saç bunu hep yapmak istiyodum ama cesaretim yok. saçık çoook güzel hiç dokunma

ya tam istediğim hayalini kurduğum saç bunu hep yapmak istiyodum ama cesaretim yok. saçın çoook güzel hiç dokunma

image.jpg

Bence sadece kızıllık olan yerleri küllü kumrala boyamalısın ve 20 dk tutup yıkamalısın. çok fazla tutarsan koyu olabilir. sonrada istediğin rengi boyarsın kızıllık gidince diye düşünüyorum istersen bi araştır yinede cnm

Bence sadece kızıllık olan yerleri küllü kumrala boyamalısın ve 20 dk tutup yıkamalısın. çok fazla tutarsan koyu olabilir. sonrada istediğin rengi boyarsın kızıllık gidince diye düşünüyorum istersen bi araştır yinede cnm

Bak dedigin mantikli geldi, aktigi icin belki tutabilir. Hepsi bir renk olursa sonra rahat rahat gecerim istedigim renge. Tesekkirler fikrin icin.

Back