- Konu Sahibi TrakyaKizcesi
-
Sakın depresyondayken oynama saçınla ben oynadım mahvettim kınalı yapıncağa döndüm
ama aralara ışıltılar attırabilirsin sarı tonlarında
Papatya özlü sprey var kızım kullandı saç rengini açtı 25 tl aldı marka ismi Blondi eczaneden alabilirsin ,boyanmamış saça uygula
kaaramel yaparsanda turuncu ısıltılar olur cnm içinde bakırlık vardr çünkü karamelinnistersenn koyu sarıları dene küllüler olablr doğal durur hem
Şubat ayında küllü sarıyı denemiştim ama turunculuğu olmuştu sarıyla hiç alakası yoktu.
Karamelin hani öyle bir tonu var ki turunculuk hiç yok işte öyle bir renk istiyorum aslında ama o tonunu da evde elde etmek zor =) Kuaförde olur ancak.Onu da yaptırırsam balyaj olarak yaptırırım.Dipler kumral uçlara doğru daha açık bir karamel olarak.Aslında ben hala kararsızım.Lens almayı düşünüyorum bahara doğru belki biraz daha önceye çekerim lens alma işini.Ama illaki bir değişiklik istiyorum.
o zaman önce bi sakin kafayla kaarar ver sonra boya cnm pişman olmaz sonra :)
15 Tatile kadar kesin bir karar vermem lazım.
Şu kararsızlık ne kötü bir şey yahu!
Normalde çok kararlı olan ben saç rengi konusunda ep kararsız kalıyorum. =)
Kızcelerım karar verdım bu renk yapacagım. Ama nasıl ?
Tek boyama da bu rengı elde edebılır mıyım? Saclarımı yıpratmadan ?
Eki Görüntüle 296545 Eki Görüntüle 296546
yalnız değilsinn cnm bende öyleyim merak etme
yalnızz bu renktee üstler küllü kumral altlar küllü sarı tattlımm:) balyajlı yani nasıl yapcan?
=)) Evet canım bende onu dusunuyorum ama kuaforde yapılır ancak sanırım.Eger kuafore yaptırırsam bıldıgım ıyı bır yer var oraya emanet edebılırım saclarımı:) Ama ne kadara mâl olur acaba.Fotografla bırlıkte gıdıp sormam lazım.
yapınca koyda görelimmm:) aklımızda bulunsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?