• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi açmak istiyorum

TrakyaKizcesi

.. ♡ ..
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.252
7
66
Kırklareli
Arkadaslar saçlarımın son hali böyle.
En son bronz & fındık kakao rengıne boyadım ama sınamekı kuru sayesınde boya aktı gıttı sacımdan.
Tekrar acık renge boyamayacaktım aslında ama depresyona gırdım kendımde degısıklık yapmak ıstıyorum bu degısıklıkte saclarımı acmak olucak. =)
Sarımsı ya da karamelımsı tonları dusunuyorum.Cok açık değil tabi ten rengimle uyumlu olmaz o zaman.
Ve de yapacagım renkte *turunculuk* olmayacak.
Aslında evde boyamak yerıne kuaforde balyaj attırma fıkrı de var kafamda ama karar veremedım ve sıze danısmak ıstedım.
Buğday tenlıyım,gozlerımde sac rengıme gore degısıyor aslında ama acık kahve dıyeyım.
Sızce hangı renk olur bana?

$Fotoðraf0545.jpg

Sakın depresyondayken oynama saçınla ben oynadım mahvettim kınalı yapıncağa döndüm:43:
ama aralara ışıltılar attırabilirsin sarı tonlarında

Papatya özlü sprey var kızım kullandı saç rengini açtı 25 tl aldı marka ismi Blondi eczaneden alabilirsin ,boyanmamış saça uygula

Sakın depresyondayken oynama saçınla ben oynadım mahvettim kınalı yapıncağa döndüm:43:
ama aralara ışıltılar attırabilirsin sarı tonlarında

Yok benım oynamam lazım kendımı hıc begenmemeye basladım bu renkle kapatıyor benı acsın ıstıyorum acıcık :(((
Ama sıncık canım benım saclarım guneste tupturuncu oluyor sarı ısıltılar attırırsam o turunculuktan kurtulamam kı

kaaramel yaparsanda turuncu ısıltılar olur cnm içinde bakırlık vardr çünkü karamelinn ;) istersenn koyu sarıları dene küllüler olablr doğal durur hem ;)

kaaramel yaparsanda turuncu ısıltılar olur cnm içinde bakırlık vardr çünkü karamelinn ;) istersenn koyu sarıları dene küllüler olablr doğal durur hem ;)

Şubat ayında küllü sarıyı denemiştim ama turunculuğu olmuştu sarıyla hiç alakası yoktu.
Karamelin hani öyle bir tonu var ki turunculuk hiç yok işte öyle bir renk istiyorum aslında ama o tonunu da evde elde etmek zor =) Kuaförde olur ancak.Onu da yaptırırsam balyaj olarak yaptırırım.Dipler kumral uçlara doğru daha açık bir karamel olarak.Aslında ben hala kararsızım.Lens almayı düşünüyorum bahara doğru belki biraz daha önceye çekerim lens alma işini.Ama illaki bir değişiklik istiyorum. :12:

Şubat ayında küllü sarıyı denemiştim ama turunculuğu olmuştu sarıyla hiç alakası yoktu.
Karamelin hani öyle bir tonu var ki turunculuk hiç yok işte öyle bir renk istiyorum aslında ama o tonunu da evde elde etmek zor =) Kuaförde olur ancak.Onu da yaptırırsam balyaj olarak yaptırırım.Dipler kumral uçlara doğru daha açık bir karamel olarak.Aslında ben hala kararsızım.Lens almayı düşünüyorum bahara doğru belki biraz daha önceye çekerim lens alma işini.Ama illaki bir değişiklik istiyorum. :12:

o zaman önce bi sakin kafayla kaarar ver sonra boya cnm pişman olmaz sonra :)

15 Tatile kadar kesin bir karar vermem lazım.
Şu kararsızlık ne kötü bir şey yahu!
Normalde çok kararlı olan ben saç rengi konusunda ep kararsız kalıyorum. =)

yalnız değilsinn cnm bende öyleyim merak etme:D
Kızcelerım karar verdım bu renk yapacagım. Ama nasıl ?
Tek boyama da bu rengı elde edebılır mıyım? Saclarımı yıpratmadan ?
Eki Görüntüle 296545 Eki Görüntüle 296546

yalnızz bu renktee üstler küllü kumral altlar küllü sarı tattlımm:) balyajlı yani nasıl yapcan?

yalnız değilsinn cnm bende öyleyim merak etme:D

yalnızz bu renktee üstler küllü kumral altlar küllü sarı tattlımm:) balyajlı yani nasıl yapcan?

=)) Evet canım bende onu dusunuyorum ama kuaforde yapılır ancak sanırım.Eger kuafore yaptırırsam bıldıgım ıyı bır yer var oraya emanet edebılırım saclarımı:) Ama ne kadara mâl olur acaba.Fotografla bırlıkte gıdıp sormam lazım. :49:

Back