Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi açmak istiyorum..lütfen yardım edin kızlar..

y_yazyagmuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
97
0
86
37
Çanakkale
merhaba kızlar... :)
saç rengimi açmak istiyorum ama oreal dışında bir çözümü olan yada kullanan bilen var mı ??
şuan koyu kestane saç rengim ama ben biraz daha açık sıcak kahvve tonu istiyorum..
kuaförüm orayla açarız ama yıpranıcak tavsiye etmiyorum dedi bnde güvenemedim yaptırmadım..
ama burdan okuğum bazı açıcılar var..lorealın renk açıcıları.
bunların içindede oryal var mı acaba
saça zarar veren maddeler var mı içnde biliyormusunuz ??
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok saolun kızlar
öptüm kiii :)opuyorumnanaktan

ne yaparsan yap ama sakın ola kendin deneme. ben de saç rengimi açmak için neler neler yaptım hiç başarılı olamadım. artık birçok kuaför orial kullanmıyor. bitkisel toz açıcılar var. benim saçım ilk röflemden önce çok yıpranmıştı korktum kopacak diye ama hiçbirşey olmadı. 2 senedir de aynı uygulamar yapılıyo saçlarım gayet sağlıklı.

hımm anladım canım..
burda kullana ve iyi sonuç alan kişielr varmış ama tabi ehrkesin saç tipi yapısı aynı değil..
bende nedense kuaförlere fazla güvenmiyorum..
sadece 2-3 kere kuaförde boyattım onun dışında evde kendim boyadım hep vede hep mennun kaldım..
ama şu açma işlemi konusunda ne yapıcam bilmiyorum
bu rengin üstüne açık renklerde tutmaz..
yani bilmiyorum

Ben de saçım koyuyken hep kendim boyardım tutardı da istediğim renk ama ton açma olayı biraz riskli bi iş. kızıllaşabilir hatta turunculaşabilir bile. saçlarımız seninle aynı renk benim başıma gelen senin de başına gelsin istemem.

eheeh canım sağol..doğru söylüyorsun riskli bir iş..ama cesaret edip yapabilirm her an ;D

saçım mordu iki kez boyattım mor renge oturdu artık akmadı hiç sıkıldım açtırdım şimdi çok güzel bi renk
organix markanın gül kokulusu ile açtı %75 %25 oran yaptığını söyledi neyse bilmiyorum saçım beyaz sarı bişey oldu.
sonra üzerine moka kumralla ceylan kahvesini karıştırıp boyadı matrix ile (loreal)
ben memnunum ne koptu ne yandı fakat bi sorunum var dalgaları eskisi gibi bukle olmuyor malesef idare eder ama

canım bende saçlarımı 1 hafta önce evde kendim cesaret edip evde açtım palette açıcı ile koleston açıcı aldım karıştırıp bir güzel yedirdim saçıma 45 dk. bekledim saçlarım bu arada bronz kahveydi. ve saçlarım sonrasında tupturuncu oldu renk açıldığı için sanırım öle oldu hemen karşımdaki apartmanın altında kuoför var bayan ona gittim önce tedirgin oldum ne olcak bu saçım diye.. ama endişelenme iyi cesaret etmişsin dedi bana sonra karamel yapalım dedi saçını bende tmm dedim.. ve boyadı bir kaç renkler karıştırdığını söyledi ve saçım açık karamel oldu ben kuaföre saçımı açmakla kötümü yaptım deyince yok ama yanabilirdi saçın dedi ama alt zeminini hazırlamış oldun dedi bunun üzerine her renk olur artık dedi hatta ve hatta sık rofle atarız harika olur dedi zaten saçlarımı kahve yapmadan önce sarıydı ve yine sarıya dönüyorum.. şunuda söyleyim arkadaşlar ben saçlarım kupkuru olur diye düşündüm açtığım için ama ne yandı ne yıprandı daha önce oryaldenmidir nedir saçlarım kazık gibiydi.. zaten kuaför bana bizim açıcılarımız daha farklı yüksek volümlü marketteki açcılar gibi değil onlar daha düşük volümlü dedi o yüzden denemeye değer!! alt zeminini siz hazırlayın sonra üstüne istediğiniz rengi boyayın hemde kuaförlere dünya para vermeden...a.s.

oksijenli su kullanabilrsin tbi yazın kullanırsan geçerli olur papatya suyuda aynı sekilde.Daha etkili istiyosan avonun saç açıcısını öneririm tamamen doğal ve işe yarıyo

bence oksijen suyunu sakın deneme canım.iğrenç bir renk çıkıoyr ve saçlar dökülüyor arkadaşım yapmıştı oradan biliyorumlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…