Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi açmak istiyorum acıcı kullansam nasıl olur? Bilgisi olan?

ela26yeni

anne
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.339
35
68
38
İstanbul
yaklasık 4 aydır saclarımın rengini boyayla açmaya calışıyorum 4numaraydı ilk kumral,açık kumrala boyadım en son altın sarısına acılma oldu koyu karamel gibi oldu biraz ama tek sorun diplerim cok acık renk sarıya yakın uçlar koyu kaldı ben acık kumral yada sarı istiyorum bütün saçım aynı renk olsun açıcı yıpratırmı acaba korkuyorum tek başıma evde yapabilirmiyim ilk kez yapacağım ne kadar tutacağım bilen varsa yardımcı olurmusunuz saçlarımı kaybetmekten korkuyorum acıcıyla...

merhaba cnım bende 2 ay önce saçlarımı kendim açtım
saçlarım yarı siyahtı önce siyah olan bölüme yani uçlara sürüp 40 45 dakika beklettim
tabi saçın açılmasına göre bu süre daha kısa tutula bilir
10 15 dakikada diplerde beklettim ve yıkadım tabi dipler kendi rengi olduğu için çabuk açıldı
uçlar ise kahve kızıl birşey oldu ertesi gün altın laramel yaptım ama pek birşey fark etmedi
dipler güzel durdu fakat uçlar koyu ve geçen hafta gidip saçlarımı küt kestirdim uçlardakinden tam anlamıyla kurtulmuş değilim
sonra lorealin küllü kumralı ile boyadım şimdi daha iyi oldu birazdaha uzadıktan sonra saçlarımı tekrar kestiricem uçlardan kurtulmak için

ben bununla açtım yıpranma olmadı

ben suan kıbrıstayım bakmadığım yer kalmadı paletta ve koleston acıcı var başka marka yok ne yazıkki palettayı daha az yıpratıyor diye duydum sizin yaptığınız gibi koyu olan tenkleri daha cok bekletirsem olur acıcıyı yaptıktan sonra hemen boyayabiliriz değilmi sorun olmuyor değilmi kendinizmi boyadınız bu arada ben arkaları beceremezsem dedim ama

evet canım palette daha az yıpratıyomuş bende öyle biliyorum :26:
açıcıyı yaptıktan sonra hemen yapılabilir ama ben ertesi gün yapmayı tercih ettim
eğer saçın uzunsa başını eğerek boya ve açacağın renk koyumu yani siyah yada koyu kahveyse yada kızılsa biraz daha zor açılır
açıcıyı sürdükten sonra saşlarını sürekli tara ve ellerinle sürekli yedirmeye çalış (eldivenle ) tabi
benim kendim açtığıma kuaförler bile şaşırdı yıpratmadan iyi açmışsın felan dediler ama dediğim gibi diplere en son sürdüm çok beletmedim

ben palette kullandım hem güzel açtı hemde çok yıpranma olmadı canım... arkadaşın dediği gibi uçlarına sür bekle bi yarım saat (saçını kontrol et sürekli açılma oranına göre süreyi ayarla ama en fazla 45 dkyı geçmasin bence) son 15-20 dakikada diplere sür o zaman uçlarla dipler arasında renk uyumunu büyük ölçüde yakalarsın... tawsiyem üstüne boyucan renktede aynı yöntemi kullan

benım saclar koyuyken,eczaneden peridrol alıyordum direk kafama sürüyordum anında sarışın oluyorsun:) kuaförler sulandırarak boyaya katıyorlar bilgin olsun,sen bir tutam al dene sacına

ben de saçlarımı açtırmadan önce kuaföre gitmeden kendim açmayı düşünmüştüm. sonra kozmetik mağazında çalışan arkadaştan bilgi aldım. tek başına yapman zor yardım alman gerekir dedi. çünkü 3dk dan fazla bekletmemek gerekiyomuş. bu yüzden açıcıyı saçının bir kısmına sürerken önceden sürdüğün kısmını yıkaman gerekiyor dedi. ben de o kadar hızlı olamıcama karar verdim ve kuaföre gittim. kuaför orial kullandı ve saçım çok yıprandı.zaten kuru olan saçlarım daha çok kurudu.şimdi sürekli bakım yapmak zorunda kalıyorum.

Merhaba benim saçlarım şuan çok değişik bi renk bakır değil kahve değil karışık bi renk saçlarımı temmuz ayında balköpüğüne boyamıştım aradan ıkı ay geçti sarı istedim açık küllü sarıya boyadım olmadı biraz açıldı saç rengim . Daha sonra ıkı haft arayla çok açık doğal sarıya boyadım yine istediğim renge ulaşamadım . Aradan bi ay falan geçti dıpler geldi ayışığı kahvesine boyadım tutmadı aktı . Sımdı sarı yapmak istiyorum kuafor çok yıpratıyor ve onlara para vermek istemiyorum , yıpratmadan nasıl sarıya boyayabilirim yardımcı olurmusunuz lutfen

tatlım ben de yaklaşık 8 aydır sacımı sarı yapıcam diye uğraşıyorum ancak boyayla olcak iş değil,çünkü ilk boyadıgımda acılıyor rengı bır hafta sonra yıne aynı karamel tonları gıbı bı renk oluşuyo, yıkama yöntemiyle saçımı açmayı deneyeceğim ben de olursa seni bilgilendiririm :)

size tavsiyem saçlarınızı evde açmaya kalkışmayın ben o hatayı yaptım ve soluğu kuaförde aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…