• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengime bir türlü karar veremedim...

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
Slm kızlar,
Ben bir ay önce kuaföre gittim röfle istedim.Adam yaptı ama berbat birşey çıktı ortaya :a015:
Bir ay zor sabrettim bu berbat saça yıpranmasın diye artık boyayacağım.Tekrar röfle istiyordum ama mahvolur saçın dediler.Bende tek renk boyayacağım.
Size sormak istediğim koyu kumral düşünüyorum ama hep açık renk kullanmış biri olarak koyu kumral yaparsam çok garip gelir mi renk bana CADIARZU
Birde bu röflenin üstüne yaparsam kızıllık falan oluşturur mu?
Son olarakta bu renk koyu kumral mı?

minnick,aynı sıkıntı bende'de var,15 gün önce bende röfle yaptırdım.. hiç beğenmedim...
röflemin tonu koyu olmuş bende rengini açtırmayı düşündüm..arkadaşlardan gelecek yorumları takipteyim..
bibakıma bu konu benide ilgilendiriyor.. konuyu açtığın için teşekkürler..

minnick,aynı sıkıntı bende'de var,15 gün önce bende röfle yaptırdım.. hiç beğenmedim...
röflemin tonu koyu olmuş bende rengini açtırmayı düşündüm..arkadaşlardan gelecek yorumları takipteyim..
bibakıma bu konu benide ilgilendiriyor.. konuyu açtığın için teşekkürler..

Canım ya tekrar üstüne açtırma işlemi yaptırırsan çok yıpranır dediler.
Benim şuan bile süpürge gibi oldu saçlarım.
Bizi ancak koyu renk paklar galiba mafoldumben
Ama koyu kumrala cesaret edemiyorum işte :gitme:

Canım ya tekrar üstüne açtırma işlemi yaptırırsan çok yıpranır dediler.
Benim şuan bile süpürge gibi oldu saçlarım.
Bizi ancak koyu renk paklar galiba mafoldumben
Ama koyu kumrala cesaret edemiyorum işte :gitme:

birde öncesinde benim saç rengim kızıldı.onun üzerine röfle yaptırdım.bana sorarsan saçımızla bir süre oynamayalım daha çok yıpranmasın..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nler/11498-bebe-yagi-yumusak-saclar-icin.html

minnick,kk'da araştırırken burayı buldum.. hani saçlarım süpürge gibi oldu dedin diye. belki faydası dokunur..

saol canım onuda denedim.Ben şuan saf zeytinyağı,badem yağı,bebe yağı karıştırıp uyguluyorum.Haftada 2 kere.
Aslında bir süre saçlarımı rahat bırakmayı düşündüm ama çok kötü rengi...
Daha önceki konumda resmini görebilirsin mafoldumben
Tek koyu renk boyayınca kırıklar okadar belli olmuyor hiç olmazsa.
Ama kumralmı yoksa koyu kumral mı işte ona karar veremedim

röfleyi kapatmak icin koyu kumrala boyarsan biraz kızıllık olur tecrübe edilmiştir kaydirigubbakcemile3

açık kumral kapatmaz güzelim o röfleyi ancak koyu kumrala boyarsan kapanır o da akar bir aya kalmadan saçının röfleli yerleri daha açık olur 6.0 kullanacaksan kızıllık falan olmaz saçında çünkü nötr bir renktir yani düz renk rahatlıkla kullanabilirsin

hmm 7 numara kapatmaz diyorsunuz yani CADIARZU
Bende 6'yla boyayacağım hatta küllü mango 6.1 ile boyarsan(küllü koyu kumral) kızıllık olmaz demişti.Birazdan gidip boya alacağım bakalım elim hangisine giderse.
Hala tam karar verebilmiş değilim...

Back