• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimden nası kurtulabilirim ??

giseem

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
5
0
16
Adana
mERhaba arkdaslar ben saclarımı mahfettım sanırım bırazcık :( kullu sarı ve kullu kumral karıstırıp boyadım acdırdıgım saclarım cok sarı platın oldu dıe sımdıde yesıl bı sarı oldu bıldıgınız bunun uzerıne nası bı boyama ıslemı yapsam yenıden sarı elde edebılırım altın sarısı tarzında daha normal bı sarı tonu kulluluk olmayan

önce saçınızdaki o yeşillikten kurtulun bunun üstüne boyadığınızda hep alttan çıkacaktır bunun için bol bol saçınıza zeytin yağlı yada bakım kremleriyle bakım yapıp kepekli saçlar için her hangi bir şampuanla yıkayın o boyayı akıtın boyayı iyice akıttıktan sonra beyendiğiniz sarı boyanın dore yansımalı olanından boyayınki önce yeşillikler iyice kapansın yeşillikler gittikten sonra istediğiniz renge geçersiniz ama asla platin rengi saça küllü kullanmayın zaten normal boyalar zemin platin olduğu için küllü gibi duracaktır tabi her boyada aynı sonucu vermeye biliyor ben lorealden memnunum belki başka tavsiyeleri olanda olur karar sizin tabi ama bu boyayı akıtmadan üstüne boyarsanız malesef hep aktıkça alttan çıkacaktır bende bir ara bunu yaşadım malesef

tesekkr ederımmm canım bakım yapıp bol bol yıkayp kendıne getrmelyım sora da ıstedıgım sarı ya boyarım sımdı dayanamadan boyayasım war ama turunculuk olur dıe korkuorum bu seferde ama turuncu olmaz da kulluluk kapanmaz sanırım o yuzden en ıyısı beklemek :D

Back