Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimden hiç ama hiç memnun değilim. Yardım istiyorum. (Resimli)

evet yaa bu koaförler kumralı turuncu yapıp gönderiyorlar haklısın :84:
bence 10.1 falan boyasan turuncu yansımayı alabilir bence altın sarısı falan yaptırsan cok hoş olur

evet yaa bu koaförler kumralı turuncu yapıp gönderiyorlar haklısın :84:
bence 10.1 falan boyasan turuncu yansımayı alabilir bence altın sarısı falan yaptırsan cok hoş olur

sağol canım ya. beni çok iyi anlamışsın gerçektn. turuncu yansıma istemiyorum. 10.1 e bakıcam bir. altın sarısını da düşünebilirim.

Bu renk kesinlikle senin rengin değil. Çikolata kahve veya sıcak kahve renkleri tam oturur. Hem bu renk doğal da durmamış kanımca. Kaşların koyu, saçların açık renk. Tabii bu benim fikrim =) Hoş bir renk istersen dediğim gibi kahve yapmalısın.

kızıl ynsımalar var demişsin ama çekimden olsa gerek gayet küllü gibi duruyor saçların ve yüzünü çok soluk göstermiş ilk gördüğümde kahve köpüğü ya da çikolata kahve gibi sıcak tonlar olsa fhiç ena olmaz diye düşündüm bundan daha küllüsü iyice soluklaştırır seni cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…