Aslında ben saçının rengini beğendim gayet de güzel yakışmış . İkinci resmi açamadım ilk resimde kızıllık da göremedim. Ama tam küllü bir renk değil tabi, küllü renk isityorsan çok iyi bir kuaföre git nedense kuaförler küllü renkleri tutturamazlar. Ama küllü tonlar insanı soluk gösteriyor onu da değerlendir bence ten rengine sıcak sarılar gider
Teşekkür ederim. Ne yazık ki güneşte açık havada çok kızıl görünüyor. Sıcak sarı derken koyu sarı mı mesela?
bence cnm sarı tonlar seni soluk gösterir ne bilim çikolata kahvesi yada güzel bir kızıl yapsan daha hoş olur gibi
aslında saçının rengi güzel gözüküyor ama memnun değilmişsinpetek dinçözün röfleside süper o da yakışır yaşın genç daha yaşlı göstermez
ben saç rengini çok beğendim ama:26:
çok teşekkürler ama işte içime sinmedimi sinmiyor.
bende çok beğendim bunu boyatmadan önce altta kızıl varsa böle olması normal eğer değilse kuaförün ayarlayamamış demekki ama ben senin yerinde olsam bu rengi kullanırım hem bu arada saçların dinlenir bir kaç ay sonrada istediğim renge ulaşırım..tercih senin tatlımm
koyu renkleri dene ozamn cnm bu sene kahveler çok moda
Bence bu renk seni yaşından büyük göstermiş.
Canım ille de sarı istiyorum diyorsun da sarı hiç de sana uyacak bir renk değil fotoğrafından anladığım kadarıyla.
renk çok güzel aslında
sarı da yakışır aslında ama canlı bir tonunu düşünmelisin sanki :18: veya ben küllü tonları bizim yaşımızdakilerde sevmiyorum öyle diyimmeselaa
Eki Görüntüle 128548
bu renk çok daha hoş durabilir kendime de düşünüyorum yaza doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?