• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimden hiç ama hiç memnun değilim. Yardım istiyorum. (Resimli)

beste07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
193
0
46
İzmir
Aslında ben saçının rengini beğendim gayet de güzel yakışmış . İkinci resmi açamadım ilk resimde kızıllık da göremedim. Ama tam küllü bir renk değil tabi, küllü renk isityorsan çok iyi bir kuaföre git nedense kuaförler küllü renkleri tutturamazlar. Ama küllü tonlar insanı soluk gösteriyor onu da değerlendir bence ten rengine sıcak sarılar gider

Aslında ben saçının rengini beğendim gayet de güzel yakışmış . İkinci resmi açamadım ilk resimde kızıllık da göremedim. Ama tam küllü bir renk değil tabi, küllü renk isityorsan çok iyi bir kuaföre git nedense kuaförler küllü renkleri tutturamazlar. Ama küllü tonlar insanı soluk gösteriyor onu da değerlendir bence ten rengine sıcak sarılar gider

Teşekkür ederim. Ne yazık ki güneşte açık havada çok kızıl görünüyor. Sıcak sarı derken koyu sarı mı mesela?

Teşekkür ederim. Ne yazık ki güneşte açık havada çok kızıl görünüyor. Sıcak sarı derken koyu sarı mı mesela?

Evet koyu sarı da donuk görünmez ama benim söylediğim altın sarı gibi renklerdi. Ama sen kızıllık istemiyorum demişsin sıcak tonların hepsinde hafif de olsa kızıl yansımalar vardır,

bence cnm sarı tonlar seni soluk gösterir ne bilim çikolata kahvesi yada güzel bir kızıl yapsan daha hoş olur gibi :42:

aslında saçının rengi güzel gözüküyor ama memnun değilmişsin:6: petek dinçözün röfleside süper o da yakışır yaşın genç daha yaşlı göstermez

bende çok beğendim bunu boyatmadan önce altta kızıl varsa böle olması normal eğer değilse kuaförün ayarlayamamış demekki ama ben senin yerinde olsam bu rengi kullanırım hem bu arada saçların dinlenir bir kaç ay sonrada istediğim renge ulaşırım..tercih senin tatlımm

bende çok beğendim bunu boyatmadan önce altta kızıl varsa böle olması normal eğer değilse kuaförün ayarlayamamış demekki ama ben senin yerinde olsam bu rengi kullanırım hem bu arada saçların dinlenir bir kaç ay sonrada istediğim renge ulaşırım..tercih senin tatlımm

evet canım bunu boyatmadan önce saçım bakır rengiydi. kızıl gibiydi yani. ama o bakır rengin üstünden kaç ay geçti kimbilir. yani ben bu fotodaki rengi 5-6 aydır kullanıyorum. diplerden çıktıkça boyatıyorum. ama sarıya yakın açık kumral istediğim halde kuaför karamele yakın yapıyor.

Bence bu renk seni yaşından büyük göstermiş.

Canım ille de sarı istiyorum diyorsun da sarı hiç de sana uyacak bir renk değil fotoğrafından anladığım kadarıyla. :50::50:

renk çok güzel aslında:nazar:
sarı da yakışır aslında ama canlı bir tonunu düşünmelisin sanki :18: veya ben küllü tonları bizim yaşımızdakilerde sevmiyorum öyle diyim :37: meselaa

$x3amx4.jpg

bu renk çok daha hoş durabilir kendime de düşünüyorum yaza doğru :64:

renk çok güzel aslında:nazar:
sarı da yakışır aslında ama canlı bir tonunu düşünmelisin sanki :18: veya ben küllü tonları bizim yaşımızdakilerde sevmiyorum öyle diyim :37: meselaa

Eki Görüntüle 128548

bu renk çok daha hoş durabilir kendime de düşünüyorum yaza doğru :64:

Çok teşekkürler. Bu rengi de çok beğendim. Ne renk bu acaba..

saçların kareml kumralımsı hoş gorunuyo ama bence küllü sarılar çok daha hoş olur bnde suan ypmaya clısyorm sacımı baya bı actm bakalım ne zmn doner açık kullu sarıyaa

Back