Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimden çok sıkıldım

cikolataliruj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
78
0
36
İstanbul
Saçlarım platindi daha sonra 1 kez koyu kumrala Palette Natural - 6-0 boyattım.Bir senedir saçımı boyatmıyorum.Saç açıcı toz kullanmadan boya ile Hangi renklere dönebilirim?Fotoğraftaki rengi çok beğendim buna geçiş yapabilir miyim.Bu renk olmazsa Bakır,altın sarısına dönebilir miyim açıcı kullanmadan.. :2: Saçlarımın yarısı kendi boyasız rengim alt kısmı da platinin üzerine boyadığım koyu kumralın akmış hali.

Son düzenleme:

kumraldan dönüş olur platin gibi açık bir renk üstüne yapmışsın..bence kumraldan eser kalmamıştır..ben boya konusunda uzman sayılırım.

kendi doğal saç renginde boya daha iyi homojen olur rengini gösterir..uç kısımlarda son boyadığın boya sadece 1_2 ton gibi bir farklılık olur.boyayacağın vakit önce o boyalı yerleri boya ve 5_10 dk beklet.daha sonra boyanın geri kalanını boyasız yerlere friksiyon yap..30 dk beklet..

Merhabalar;

Açıcı kullanmadan saçlarınızı açmanın yolu Garnier 110 dur. Bu boyayı kendi saçınızın olduğu yere değil ilk önce boyalı yerlere uygulamanız gerekmektedir. Bu boya açıcı olmadığından bu işlemi en az 2-3 kez yapmanı gerekir. Yalnız Garnier in kutu ölçüleri= Bir tüp boya 40 ml, Bir tane oksidan 60 ml olduğu için sizin ekstradan oksidan (%9luk) alıp boyanın içine katmanız gerekiyor. Yani burdaki mantık şudur: Bir tüp boyaya(40 ml), 100 ml oksidan katmanız gerekir.

Bunun sonrasında saçlarınız istediğiniz açıklığa geldiğinde, istediğiniz bir rengi üstüne boyayabilirsiniz.

sizin saçlarınızda güzelmiş.Garnier 110 amonyaksız yazıyor.Açarsa kullanayım öyleyse.Fotoğraftaki renk için hangi boyayı kullanmalıyım hangi renk pek kestiremedim

sizin saçlarınızda güzelmiş.Garnier 110 amonyaksız yazıyor.Açarsa kullanayım öyleyse.Fotoğraftaki renk için hangi boyayı kullanmalıyım hangi renk pek kestiremedim

Ben sacimi 3 defa garnier 110 ile boyadim üstüne de koleston 11.1 ile. Tabi herkeste ayni olmaz ama garnier 110 açiyo kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…