• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimden çok sıkıldım

rana77

Denemeden Bilemezsin!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
256
345
303
Diyarbakır
Selam kızlar
ben saçlarımı uzun zamandır kızılın her tonuna boyadım 1 defada siyah yapmıştım
ama şimdi bal köpüğü üzerine açık balyajlar istiyorum
saçlarımda ki kızıllık gitsin diye son 2 defadır küllü kumral ile boyadım ama yine kızılım :44:
acaba böyle boyamaya devam edersem kızıllık gider mi
saçlarım çok ince açma işlemi yapmak istemiyorum
küllü renklere boyayarak kızıl saçlarından kurtulan ve açık renklere dönen var mı acep ? :44:

Selam kızlar
ben saçlarımı uzun zamandır kızılın her tonuna boyadım 1 defada siyah yapmıştım
ama şimdi bal köpüğü üzerine açık balyajlar istiyorum
saçlarımda ki kızıllık gitsin diye son 2 defadır küllü kumral ile boyadım ama yine kızılım :44:
acaba böyle boyamaya devam edersem kızıllık gider mi
saçlarım çok ince açma işlemi yapmak istemiyorum
küllü renklere boyayarak kızıl saçlarından kurtulan ve açık renklere dönen var mı acep ? :44:

Boya silici kullan ya da kutu açıcılardan? Benim saçlarımda ince telli ve şuan pekte sağlıklı değiller maşa, düzleştirici vs. İki kere açıcı uyguladım 1 hafta arayla, ama benim saçım kahve gibi bir şeydi ve en son seferde daha da açıldı renk. Sadece saçlarım biraz kurudu, bu tarz işlemler saçın nemini alıyor çünkü ama 1-2 aya toparlanırlar. Bu şekilde kızıl saçları açabileceğini sanmıyorum.. :26:

küllü renkler saçta hafif bakırlık varsa onu alıyor evet ama çok belirgin bir kızıllık varsa zannetmiyorum.ben siyah saçlarımı açıcıyla açmıştım bildiğin hürrem turuncusu oldu.onun üzerine küllü koyu kumral boyadım bi süre kapattı turunculuğu sonra yine bakırlar çıkmaya başladı bende bir paket küllü kumrala tepeleme bir yemek kaşığı kadar mavi boya karıştırdım(küllü boyaların küllülüğü içindeki mavi boyadan gelir).neyse saçımı boyadım bununla ilk önce siyaha yakın bir renk çıktı sonra 2 hafta içinde yıkadıkça açıldı rengi şimdi normal bir kumrala döndü turunculuklar da büyük ölçüde gitti ama hala çok az da olsa var.saçındaki kızıllık miktarını ve açık mı koyu mu bilmiyorum ama bana sorarsan defalarca boyamak daha çok yıpratıyor saçı.tek seferde açıcıyla kurtulmak daha iyi ama bir kereden fazla yapmamak lazım onu da

annem de senin gibi kızıl yapmıstı sonra onu koyu renge dönüştürdü sonra kahve ve acık kestane ama varya bi saçı yıprandı ve döküldü ki bunuda 1 ay içinde 4 kez uyguladı ya bende bi kumral yaptım oda acık kahveye dondu ve yıprandı bi daha töbe boyatırsam :/ cok döküldü ve yerine cıkmıo bide bioblasın yavas uzayan saclara özel i kullanıorm çünkü boya taraflarını yıpranmıs hemen uzasın ki yıprananları kestirim :/

Cevaplar için teşekkürler açıcı kullanmak istemiyorum
karar verdim yaza kadar küllü kumral boyarım sonrasında saç boyunu kısaltırım
olmadı uçları biraz açarız acele edip saçlarımdan olmak istemiyorum zaten dökülüyor ve çok inceler :44:

Back