Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim

Thefirst

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
4
1
27
Saçlarıma ışıltı attırmıştım şehir değişikliği nedeniyle düzgün kuaför bulamayınca 5-6 renk oldu saçlarım. Kuaförümü arayıp tavsiye istediğimde çikolata kahveyi ve kapiçinoyu karıştır boya dedi. Bende boyadım fakat eski rengine dönmek istiyorum bal köpüğü tonlarındaydi ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı

işin zor gibi.530 mu kullandın..isterse akmasını bekle derim sanırım en doğru olan

"cryptic, post: 40692167, member: 236598"]işin zor gibi.530 mu kullandın..isterse akmasını bekle derim sanırım en doğru olan[/QUOTE] eevet işim oldukça zor açıcı kullanmak istemiyorum. Açık karamel boyasam biraz da olsa kırılır mı saç rengim

"cryptic, post: 40692167, member: 236598"]işin zor gibi.530 mu kullandın..isterse akmasını bekle derim sanırım en doğru olan
eevet işim oldukça zor açıcı kullanmak istemiyorum. Açık karamel boyasam biraz da olsa kırılır mı saç rengim[/QUOTE]

açık karamele falan hiç bulaşma derim daha da koyulaşabilir hatta.. direk açıcı boyalara git açıcı değil yalnız bunlar.. 11 12 numaralar.. ya da boya silici daha mantıklı gibi..

eevet işim oldukça zor açıcı kullanmak istemiyorum. Açık karamel boyasam biraz da olsa kırılır mı saç rengim

açık karamele falan hiç bulaşma derim daha da koyulaşabilir hatta.. direk açıcı boyalara git açıcı değil yalnız bunlar.. 11 12 numaralar.. ya da boya silici daha mantıklı gibi..[/QUOTE]
Saçım bu renk ve attığım resimdeki gibi yapmak istiyorum ne yapabilirim

Eklentiler

• 20150427_225348.jpg
    162,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 2015-04-27-08-20-00--1646837755.jpeg
    2,5 KB · Görüntüleme: 54
açık karamele falan hiç bulaşma derim daha da koyulaşabilir hatta.. direk açıcı boyalara git açıcı değil yalnız bunlar.. 11 12 numaralar.. ya da boya silici daha mantıklı gibi..
Saçım bu renk ve attığım resimdeki gibi yapmak istiyorum ne yapabilirim[/QUOTE]

aynı renk zaten.. ondaki ışıltı balyaj şeklinde seninki düz boya ondan farklı gibi geliyor..

[QUOiddyy, post: 40710523, member: 646529"]Saçım bu renk ve attığım resimdeki gibi yapmak istiyorum ne yapabilirim[/QUOTE]

aynı renk zaten.. ondaki ışıltı balyaj şeklinde seninki düz boya ondan farklı gibi geliyor..[/QUOTE]
Yok hayır aynı değil ışıktan dolayı öyle görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…