Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1337
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1337

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
20
0
36
İzmir
arkadaşlar benim ten rengim soluk ve çok beyaz saç rengim de koyu kestane ve tenime oranla çok koyu acaba saçımı hangi renge boyayabilirim lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

ben beyaz tenlilere kızıl ve bakır tonlarını yakıştırıyorum şahsen

evt bende bakır tonlarında boyatmayı düşünüyordum ama birisi yüzünü daha da soluk gösterir dedi bende vaz geçtim

Bakir tonlari ve turuncu alt tonlu kizillar.
Bakir tonlari soluk tenlilere yakisir zaten. Dogal kizillar genelde tenleri, kaslari ve kirpikleriyle soluk görünürler. Eger saclarinizi bakir tonlarina boyattiginiz zaman soluk görünüyorsaniz, en önemlisi bir dogal kizila benziyorsaniz bakir size yakismis demektir. Soluklugu narcicegi tonlarinda bir ruj ve rimelle yok edebilirsiniz. Yesil tonlarinda göz makyaji da yüzünüzü cok canli gösterir.
Kas renginiz ve teninizin alt tonu ne?
Teninizin alt tonunu ögrenmek icin;

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-uygulama-teknikleri-fircalar-aplikatorler/509078-cildin-alt-tonu-undertone-belirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim sanırım kararımı verdim :)

Tabiki ama tam olarak karar vermiş değilim boyatmaya. Boyatırsamda bakır kızılına boyatıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…