• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sac rengim

esmeriiim

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
2.894
12.573
408
İzmir
Kızlar 2 ay once saçımı 9 lu bışeyle boyayınca orjalle açılmış gıbı turuncu oldu. Kuafore koştum hemen 7.1 ile boyadı tabi aktıkça resımdekı gıbı oldu. Şimdi ben evde bunun üstüne 7.1 mi boyasam 8.1 mi cok açık olmasın ama bundan dahada koyu olmasın diye🙈
guzel bı kumral tonu olsun
EDBCB6AA-042B-4FB4-8A00-B39DE7CB3954.jpeg

Son düzenleme:
Kızlar 4 ay once koleston wella perfect 8.11 ile sacımı boyadım açık kullu kumral. Turunculuk oldu nasıl bır kulluyse artık ekte resım koydum
Ben 2. Ekledıgım resımdekı acık kullu kumral rengını ıstıyorum sızce evde elde edebılırmıyım ne boyamam lazım
Mor sampuan turunlugu almaz mi? Sadece sarilardaki tutunculuga mi iyi geliyor

Mor şampuan sadece orielli saçta işe yarar, fotodaki saç doğal gibi duruyo boyayla zor, ama küllü kumral tonlarını kuaförde boyayarak ulaşabilirsiniz kendiniz zor gibi

kuaforler nasıl boyayacak orjalle mı ben oryal ıstemıyorum ya:KK43:
Oriel gerekmez aslında ama rengi tuttururlar ama işte bu tonları çok denediydim ben bi ara olmuyo doğal renkler olduğu için, boya her türlü farklı duruyo ama yine de yakın bişeyler yaparlar

Oriel gerekmez aslında ama rengi tuttururlar ama işte bu tonları çok denediydim ben bi ara olmuyo doğal renkler olduğu için, boya her türlü farklı duruyo ama yine de yakın bişeyler yaparlar
kuaforede cok gttım ya tek bıldıklerı acmadan olmaz boya boyayı acmaz baska bırsey bılmıyolar

Ayy ben de bu rengi istiyorum ya! Tam da Koleston Perfect 7.11 almayi düşünüyordum iyi ki gördüm bunu almam daha. Hangi marka ile tutturacağız biz bunu acaba 🤷‍♀️ aylardır uğraşıyorum.

Ayy ben de bu rengi istiyorum ya! Tam da Koleston Perfect 7.11 almayi düşünüyordum iyi ki gördüm bunu almam daha. Hangi marka ile tutturacağız biz bunu acaba 🤷‍♀️ aylardır uğraşıyorum.
Valla bende ugrasıyorum bi isyedıgımi yapamadım en son 9 lu bıseyler aldım sürdüm sarı turuncu oldum hemen kuafore koştum 7.1 ile boyadı şuan resımdekı gıbı bunun üstüne ne boyıyacgımı dusunuyorum

Eklentiler

• C11966D3-3F55-40F8-937C-D4B505F6EB5F.jpeg
    C11966D3-3F55-40F8-937C-D4B505F6EB5F.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 42
Back