• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengim Nasıl?

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
398
Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve şuana kadar saçımı hiç boyamadım bu gördüğünüz renk doğal rengi sadece 1 ay önce açıcıyla açmaya çalıştım ama bende etki etmedi.Sıkıldım hep aynı olmasından.Aslında şu yaşıma kadar hep renginden memnundum ama çevremde herkes saç boyuyor benimde dikkatimi çekti farklılık istiyorum artık.Saçlarım yazın daha açık duruyor kışın daha koyu sanki ve yağlanınca siyah gibi geliyor gözüme....Ama annem dahil tanıdığım bir çok kişi doğal rengi çok güzel boyama diyor.Ama bu görmüş olduğunuz hilary duffın saç renginide yakışır diyorlar.Ne yapsam bilemedim saçımı boyatsam mı? ve rengininde ne olduğunu bilemedim bir kutuda sadece bu boyadan satılıyormudur eğer öyleyse sadece uçlarına denerim yada kuaförlük mü hiç anlamam bu işlerden :)

Eklentiler

• $sac.jpg
    $sac.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 283
  • $hilary-duff_111904.jpg
    $hilary-duff_111904.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 297
Son düzenleyen: Moderatör:
eğer hiç saçlarını boyamadıysan asla boyama sonrasında çok pişman olursun.. ve gelelim saç rengine gayet hoş bence değiştirme bu rengini...

Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve şuana kadar saçımı hiç boyamadım bu gördüğünüz renk doğal rengi sadece 1 ay önce açıcıyla açmaya çalıştım ama bende etki etmedi.Sıkıldım hep aynı olmasından.Aslında şu yaşıma kadar hep renginden memnundum ama çevremde herkes saç boyuyor benimde dikkatimi çekti farklılık istiyorum artık.Saçlarım yazın daha açık duruyor kışın daha koyu sanki ve yağlanınca siyah gibi geliyor gözüme....Ama annem dahil tanıdığım bir çok kişi doğal rengi çok güzel boyama diyor.Ama bu görmüş olduğunuz hilary duffın saç renginide yakışır diyorlar.Ne yapsam bilemedim saçımı boyatsam mı? ve rengininde ne olduğunu bilemedim bir kutuda sadece bu boyadan satılıyormudur eğer öyleyse sadece uçlarına denerim yada kuaförlük mü hiç anlamam bu işlerden :)

Eki Görüntüle 315591 Eki Görüntüle 315592

Bende saçlarımı 20 yaşına kadar hiç boyamamıştım.Saçlarımın doğal rengini herkes çok beğeniyordu.Çevremde herkes saçlarını boyatıyor diye bende bir heves denemek istedim boyadım ve 5 yıl içinde denemediğim renk kalmadı diyebilirim.Şuan çok pişmanım keşke hiç boyamasaydım diyorum.Kesinlikle boyaya bulaşma sonra kurtulması zor oluyor.Ben saçlarımı uzun zamandır omuzlarımda kestiriyorum ve artık boyamıyorum eski saçlarımın geri gelmesini çok istiyorum ama ne kadar zaman alır bilinmez.Uzayıp boyalı kısımlar kesildikçe gitsede saçın eski sağlığına kavuşmazı zaman alacaktır.Sakın ama sakın boyama:50::50::50:

17 yaş için erken o renk saçlar..
yaşının güzelliğini ve doğallığını yaşa..
:34:

saç rengin gayet güzel ve sağlıklı canım
eğerki boya konusunda fikrin sabitse erken yaşta boyamasaydım diye pişman olacaksın bu sözlerimi bir abla tavsiyesi olarak anla canım. arkadaşların dediği gibi saçlarına boya girdiği zaman saç yapısı bir kere bozulup gidecek,saç erken beyazlayacak,dökülmeler başlayacak.saç renginden sonra saçlarım çok yıprandı bakım tarifiniz varmı diyeceksin.
saçları boyalı ama bakımlı olanlar var dersen emin ol o saçlara bakım çok zor yağlarlarla,kremlerle ve düzleştiricilerle işlem görüyor.
banada bu akılı çok verdiler yapma,etme ama heves işte bir kere boyayayım daha boyamam dedim ama gerçekten içine girince çıkamıyorsun.

hmm sizde öyle diyorsanız dediklerinizi dikkate alacağım :))

Arkadaşlara kısmen katılıyorum..
Katıldığım konu ise : saçını tamamen boyama.
Uçlarına istediğin bir rengi boyat.
Hevesini al.
Çünkü daha küçüksün heveslenmişsin, şimdi yapmıcam desende 1 ay sonra tekrar hevesleniceksin.
İnat ediceksin..
Saçlarının uçlarına veya aralarına bir kaç tane sarı attır, böylece hem hevesini almış olursun hemde istediğin farklılığı elde etmiş olursun..
Sıkıldığındada uçlardan kestirirsin ;)

resimdeki hilary duff un saç rengi altın sarısı
benim konum bile var o renkle ilgili
saçlarımın orjinal rengi koyu kestaneydi bir kere açtım 3-4 kerede boyadım saçlarım şuan orta sarı renk ne çok açık ne çok koyu
ama saçlarımın uçları çok yıpranmış bir aydır farkediyorum
uçlarından aldırıcam
saçların çok yıpranıcak o renge geçersen bunu bil
kuaföre gidersen yanma ihtimali olabilir çünkü yüksek volum kullanırlar açmak için
evde kendi kendine yapmaya çalışırsan çok uğraş vermek zorunda kalırsın ve gene yıpranır saçların
deneyimlerim bundan ibaret:34:

teşekkürler yorumlarınız için saçımın yanmasını ve yıpranmasını hiç istemem birden soğudum gibi ama bu tonlara yakın boya bulursam kendim aralarına yada uçlarına sürücem

Ben anneni dinle derim :) ben dinlemediğim için biraz pişman oldum.. sıkılıosun evet değişiklik iyidir diyip boyuyosun ama cok kısa bi süre sonra ondan da sıkılıp dogal saç rengine dönmek istiyosun.. ve erken bence de tamamen saçlarını boyatman için. İlla bişeyler yaptırayım diyosan bence cok sık olmamak kaydıyla aralara ince gölgeler yapılabilir, hem doğal olur hem istediğin değişikliği de yapmıs olursun:)

canım bencede hiç boyama.zaten çok güzel saçların var üstelik daha çok gençsin.ilerde illaki başka renkler denersin ama şimdi bu tazeliğin ve doğallığın kıymetini bil bence :34:

haklısınız katılıyorum tesekkürler yorumunuz icin

Sana tavsiyem hic bulasma. Bir kere bulastin mi devami geliyor ve sonu hic de iyi olmuyor. :50:
Ben ilk boyami 17 yasinda yaptim, simdi 20 yasindayim ve hala kurtulamadim. Cünkü bir kere boyuyorsun. Onu kapatmak istiyorsun baska renk boyuyorsun, o da akiyor kötü bir renk oluyor, üzerine dogal rengini boyuyorsun dogal rengiyle alakasiz oluyor, kisacasi bir türlü tamamen kurtulamiyorsun. Hele bir de koyu renge boyadiysan gercekten isin zor.
Saclarin yiprandigi icin sürekli kestiriyorsun bu yüzden uzamiyorlar bir türlü. Yillardir saclarim belime gelsin istiyorum ama yandigi icin su an omuzlarimda.
Cok istiyorsan krepe balyaj yaptir uclarina, hem dogal durur hem sIkIldiginda uclarini kestirir kurtulursun veya papatya, ihlamur gibi bitkilerle sac rengini acabilirsin sac rengin acilmaya müsait gibi görünüyor. Dogal sac renginin tadinin cikar, tamamini boyamak icin bence üniversiteyi bekle. :34:

evet bende ıhlamur ve papatyayı denemek istiyorum aklıma bunlar geldi ama nasıl uygulandıgını bilmiyorum ve bu mevsimde yapsam işe yararmıki hem daha doğal

tatlım saç rengin çok güzell bence hiç boyatma:45:.inan ilerde çok pişman olursun ben pişman olanlardanım:43::43: herkes pişman olacak diye bir şey yok gerçi ben ilk saç boyamı 18imde yaptım yapmaz olaydım bir boyadın mı arkası geliyor o zamanlar saçlarıma takacak toka bulamazdım tokalar kopardı.şimdi öyle azaldı ki saçlarım o zamanlarını özlüyorum saçlarımın.:26::26::26: ahhh annemi dinlemedimmm ahhh şimdiki aklım olsaydı hiç boyatmazdım :31::31:

bende boyatan ünlüleri merak ediyorum hemen hemen her 6 ayda bir imaj değiştiriyorlar bunların saçlar neden kopmuyorrr :D:D saçlarım yansa çok üzülürüm o yuzden soğudum birden boyadaan :D

canım sakın boyatma saçlarını bende 17 yaşlarındayken saçlarımı boyatmak istiyodum annem izin vermiyodu sonra teyzemle bigün kuaföre gittim sadece ara ara gölge attırdım şimdi onu bile yaptırmasaydım keşke diyorum 21 yaşındayım ve beyazlayana kadarda asla boyatmam..
benim bi arkadaşım medikalde çalışıyo medikalde satılan açıcı varmış saçlarını onunla açmış gayette hoş görünüyodu hiç bi yan etkisi yokmuş istersen bi araştır
:34:

bende koleston açıcı var onlamı açsam diyorum o açıcıyıda merak ettim şimdi nerden bulabilirim ki internetten mi sipariş veriliyo

kızlar ben bir açıcı aldım bu kadar açacağını bilmiyordummmm gelişi güzel saçımın yan tarafına sürdüm ara ara sürdüm böyle sarılıklar olduu garip oldu ne yapsam sizce tamamen boyatsammı? yoksa uzasınlar uzadıkça kesiliyor zaten beklesemmi akana kadar ve açıcı her yıkamada akıyorsa hiç boyatmam

kızlar ben bir açıcı aldım bu kadar açacağını bilmiyordummmm gelişi güzel saçımın yan tarafına sürdüm ara ara sürdüm böyle sarılıklar olduu garip oldu ne yapsam sizce tamamen boyatsammı? yoksa uzasınlar uzadıkça kesiliyor zaten beklesemmi akana kadar ve açıcı her yıkamada akıyorsa hiç boyatmam

Acici saclari kalici olarak actigi icin akmiyor malesef. Saca renk vermiyor zaten, sacin rengini aciyor. Eger cok kötü görünüyorsa kumral (7 numara) boya alip actigin kisimlari boya. Cok kötü görünmüyorsa bekle bir süre, uzadikca onlar dogal görünecektir zaten.

Back