Oha bu boya oriel kullanmadan saçlarını bu kadar açtı mı ya?
Hemde ilk kullanmada?
Hangi boya bu?
Bende alıcam bende alıcam
ilk boyama değil cnm aralıktan beri 2 ayda bir boyuyorum ama daha önce dore sarı ile boyuyodum 2 seferdir küllü ile boyuyorum cnm ama küllü sarı saç derisine biraz zarar veriyo
sizede çok yakışmış maşallahDaha açık ya da koyu olsa daha mı hoş olur renk olarak :26:
kendi rengi boyanıp 2 ay geçmiş hali ve en son hali kızlar
ben de beğendim tarz olmuş
kendi rengi boyanıp 2 ay geçmiş hali ve en son hali kızlar
çok güzel olmuş saçların canım bende saçımı açıcam bu boyayla :) inşallah güzel olur şuan saçım böyle inşallah açar
Eki Görüntüle 204390
cnm özelden mesaj atmışsın ama 100 msj yazmadığım için cvp yazamıyorum benim doğal saçım baya koyu ilk voila kumral boyamıştım sonra o birazcık açtı beğenmedim amacım sarıydı :) burdan bazı kızların açıcı kullanıp zarar görmediğini öğrendim ve bi kutu palette açıcı aldım sadece uçlarına uyguladım hafif turumcumsu bi sarı oldu aradan biraz zaman geçti ve palette dore sarı aldım 10.5 numarası onu boyayınca açıcı olmayan yerler de açıldı Eki Görüntüle 204389
daha sonra bakırlık gitsin diye küllü renklerin kullanıldığını öğrendim ve küllü sarı aldım palettenin 10.1 şu anki hale geldi 2 ayda bi boyuyorum her boyamada biraz daha açılıyo
Daha açık ya da koyu olsa daha mı hoş olur renk olarak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?