Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim nasıl sizce ? (resimli)

Oha bu boya oriel kullanmadan saçlarını bu kadar açtı mı ya?
Hemde ilk kullanmada?
Hangi boya bu?
Bende alıcam bende alıcam

Oha bu boya oriel kullanmadan saçlarını bu kadar açtı mı ya?
Hemde ilk kullanmada?
Hangi boya bu?
Bende alıcam bende alıcam

ilk boyama değil cnm aralıktan beri 2 ayda bir boyuyorum ama daha önce dore sarı ile boyuyodum 2 seferdir küllü ile boyuyorum cnm ama küllü sarı saç derisine biraz zarar veriyo

ilk boyama değil cnm aralıktan beri 2 ayda bir boyuyorum ama daha önce dore sarı ile boyuyodum 2 seferdir küllü ile boyuyorum cnm ama küllü sarı saç derisine biraz zarar veriyo

Şimdi bu boya saçını ilk boyamada ne kadar açtı?
Çünkü benim saçlarımda koyu kestane-kumral gibi..

canım doğal rengiyse hafif turumcumsu bi sarı oluyo bak yeni boyadığımın dipleri gibi hafif koyuluk oluyo ama her boyamada üstüne boyandığı için ve boyada açıcı özelliği olduğu için baya açıldı rengim palette 10.01 küllü sarı ile boyuyorum

canım doğal rengiyse hafif turumcumsu bi sarı oluyo bak yeni boyadığımın dipleri gibi hafif koyuluk oluyo ama her boyamada üstüne boyandığı için ve boyada açıcı özelliği olduğu için baya açıldı rengim palette 10.01 küllü sarı ile boyuyorum

Canım harika olmuş bayıldım ben
Saçın ne renkti hangi renk boyadında böyle oldu ?

kendi rengi boyanıp 2 ay geçmiş hali ve en son hali kızlar

cnm ikinci sayfada var ilk hali ama aralıktan beri boyuyorum üstüste boyandığı için açıldı bu kadar ilk boyamada daha turuncuydu

Son düzenleme:
benim istediğim renge baya yakın bu son hali ama renk tuttrumak zor işte.
çok çok güzel bi renk bence oynama hiç =)

çok güzel olmuş saçların canım bende saçımı açıcam bu boyayla :) inşallah güzel olur şuan saçım böyle inşallah açar

cnm özelden mesaj atmışsın ama 100 msj yazmadığım için cvp yazamıyorum benim doğal saçım baya koyu ilk voila kumral boyamıştım sonra o birazcık açtı beğenmedim amacım sarıydı :) burdan bazı kızların açıcı kullanıp zarar görmediğini öğrendim ve bi kutu palette açıcı aldım sadece uçlarına uyguladım hafif turumcumsu bi sarı oldu aradan biraz zaman geçti ve palette dore sarı aldım 10.5 numarası onu boyayınca açıcı olmayan yerler de açıldı
daha sonra bakırlık gitsin diye küllü renklerin kullanıldığını öğrendim ve küllü sarı aldım palettenin 10.1 şu anki hale geldi 2 ayda bi boyuyorum her boyamada biraz daha açılıyo

bende 10.1 boyasam açılır mı sence canım bayağ koyu boya var ama resimlerimde gözküo 10.5 yapsam yoksa :S

doğal rengini kesin açıyo palette 10.1 ama boyalı saçı bilmiyorum cnm denesen azıcık olmadı açıcı ile açıp üzerine boyarsın çoık zarar vermiyo saça 10.1 al boya bence açar saçını

Bence biraz koyu olsa daha güzel olurdu..bu benim fikrim tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…